FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 31.5.2018

​Kutsua Huuhkajiin ei tullut, mutta se ei puolustajaa muserra - "Hommat jatkuvat"

​Kutsua Huuhkajiin ei tullut, mutta se ei puolustajaa muserra - "Hommat jatkuvat"

Kalle Taimea ei tällä kertaa valittu Huuhkajiin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahden puolustaja Kalle Taimi ei saanut Markku Kanervalta kutsua A-maajoukkueeseen. Se ei kuitenkaan Taimea suuremmin sureta.

Huuhkajien päävalmentajan Markku Kanervan Romaniaa ja Valko-Venäjää vastaan kesäkuussa pelattaviin maaotteluihin valitsema joukkue julkistettiin alkuviikosta.

FC Lahden puolustaja Kalle Taimi ei ollut mukana Kanervan listassa, vaikka laitapakki teki maalin maaliskuun lopulla Turkissa pelatussa ottelussa Maltaa vastaan.

Taimi olisi mielellään ollut jälleen Suomen joukkueessa, mutta ei masennu tilanteesta.

- Ei siinä mitään, hommat jatkuvat. Suomessa on kuitenkin paljon hyviä pelaajia. Ehkä enemmänkin otan sen niin, että olen iloinen siitä, että olen päässyt olemaan mukana ne parikin kertaa mitä alkuvuodesta olin, Taimi sanoi ja jatkoi:

- Ei harmita tai haittaa millään tavalla. Nyt pystyy keskittymään tähän FC Lahden touhuun paremmin. Aika kovaa olemme menneet, niin breikkikin tekee ihan hyvää nyt.

Taimi on pelannut FC Lahden kymmenestä Veikkausliigan ottelusta yhdeksässä - kaikki avauksessa. Hän on jokseenkin tyytyväinen suorituksiinsa, mutta löytää parannettavaa.

- Kyllä tässä pystyy ja pitää parantaa. Nyt on itsellä ollut aika hyökkäävä rooli, niin tehoja pitäisi tulla lisää. Siihen yritetään joka päivä keskittyä, että tulisi syöttöjä ja saisin itsekin avattua maalitilin, Taimi kertoi.


PS Kemi-FC Lahti Sauvosaaren kentällä lauantaina 2.6. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia