AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2018

SJK-hyökkääjä sai pahan tällin: "Nilkka ei oikein toiminut"

SJK-hyökkääjä sai pahan tällin: "Nilkka ei oikein toiminut"

Hambo sai pahan kolhun HJK:n vieraana. (Kuva: Juha Tamminen.)

SJK:n hyökkääjä Vahid Hambo joutui jättämään pelin kesken HJK:n vieraana loukkaantumisen takia. Hambo uskoo, ettei kyseessä ole vakava vamma.

Hambo loukkaantui yhteentörmäyksessä HJK:n maalivahdin Maksim Rudakovin kanssa ensimmäisellä puoliajalla. Hänet vaihdettiin pois tauolla.

- Siinä tuli sääreen aika kova osuma ja nilkka ei oikein enää toiminut. Juoksusta ei tullut mitään, niin ei ollut järkeä jäädä kentälle, Hambo kertoi pelin jälkeen.

- Se on paha kolhu. En usko kuitenkaan, että mitään vakavaa, hän jatkoi.

SJK hävisi ottelun Helsingissä selvästi numeroin 4-0. Vaikka toisella puoliajalla joukkue sai muutaman kerran luotua painetta, ei se loppujen lopuksi pystynyt kunnolla haastamaan HJK:ta.

- On se pettymys. Emme tehneet niitä asioita, joita oli sovittu. Emme pystyneet luomaan itse yhtään paikkoja. Ei siinä ole mitään seliteltävää, Hambo myönsi.

- Nyt on kaksi päivää (aikaa), pitäisi palautua ja saada fokus VPS-peliin. Taas pitäisi mennä, eli aikaa ei jää jossitella tätä peliä.

Perjantaina SJK kohtaa Pohjanmaan derbyssä VPS:n Hietalahdessa. Hambo uskoo, että voitto paikallistaistosta voi kääntää kurssin ympäri.

- Lähdetään tavoittelemaan sitä. Tässä on kymmenen peliä menty. Sovitaan, että tämä oli se huonoin kolmannes ja nyt mennään vain ylöspäin, Hambo päätti.


VPS-SJK Elisa Stadionilla perjantaina 1.6. kello 20. Ottelua voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia