AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2018

​KuPS:n pitkäjänteinen työ palkitaan: "Nuoret nousseet kantamaan vastuuta"

​KuPS:n pitkäjänteinen työ palkitaan: "Nuoret nousseet kantamaan vastuuta"

Kuva: Juha Tamminen

Kuopiossa on positiivinen jalkapallobuumi menossa. KuPS on tälläkin kaudella mukana Veikkausliigan kärkikahinoissa ja kuopiolaisille satelee maajoukkuekutsuja.

KuPS:n kippari Petteri Pennanen on seurannut ilolla, kun nuoret miehet ovat kehittyneet ja ottaneet yhä isompia rooleja KuPS:n edustusjoukkueessa. Tulosta on alkanut tulla tasaisesti ja KuPS alkaa vakiinnuttaa paikkaansa Veikkausliigan kärkijoukkueena.

- Kuopiossa on haluttu menestystä ja nyt on vihdoinkin puheille katetta. Junioritoiminta on ollut jo pidemmän aikaa hyvällä mallilla. Viime vuoden hopea on nostanut selkeästi koko seuran seuraavalle tasolle. Nyt edustusjoukkueen taso pitää olla siellä vuodesta toiseen ja meidän pelata kolmen joukkoon pääsystä. Näkee, että nuoret ovat ottaneet isompia askeleita ja nousseet kantamaan vastuuta edustusjoukkueessa. Positiivisin mielin täällä Kuopiossa pelataan futista ja kaikkialla huomaa, että on positiivinen ilmapiiri KuPS:n suhteen, Pennanen iloitsee.

KuPS teki pienen mahalaskun viime kotiottelussaan PS Kemiä vastaan ja koki karvaan 2-3-kotitappion. Takaisin voittojen tielle KuPS pyrkii perjantaina Turussa.

TPS-KuPS Veritas Stadionilla perjantaina 1.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia