AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 29.5.2018

​SJK:n toppari synkkänä HJK-tappiosta - "Jopa häpeällistä"

​SJK:n toppari synkkänä HJK-tappiosta - "Jopa häpeällistä"

Joel Mero pettyi raskaasti SJK:n isonumeroiseen tappioon HJK:n vieraana. (Kuva: Juha Tamminen)

Joel Mero harmitteli sitä, että lukemat venyivät murskaaviksi vieraspelissä HJK:ta vastaan.

Klubi otti tiistai-iltana kotonaan 4-0-voiton ja samalla SJK:n murheellinen saldo Klubia vastaan sai taas yhden ikävän luvun.

- Aika paljon tuli virheitä taas. Sanoin äijille pelin jälkeen, että eniten olen pettynyt siihen, että sitten kun tulee muutamia virheitä ja lukemat alkaa menemään rumiksi, niin päät painuu. Se on mielestäni jopa häpeällistä. Meidän on pakko vaan löytää silloin uusi vaihe, vaikka omassa päässä on soinut. Pakko pelata joukkueelle loppuun asti. Mun mielestä se oli tässä kaikkein surullisinta. Suuri pettymys, SJK:n keskuspuolustaja Joel Mero harmitteli.

Ottelu oli SJK:lle toinen uuden päävalmentajan Alexei Eremenkon alaisuudessa.

- Mun täytyy sanoa, että Eremenko on tullut tosi hyvin tähän mukaan. Mielestäni viime peli oli osoitus siitä, että asiat on nyt paljon selkeämpiä ja tehtiin paljon asioita paremmin. Tässä pelissä myös, vaikka lukemat oli rumat, oli viitteitä siitä että olimme menossa parempaan suuntaan. Mutta se ei edelleenkään sitten riittänyt. Monet taktiset asiat on nyt Eren myötä mennyt eteenpäin, vaikka hänellä onkin ollut tässä vasta viikko aikaa ja täytyy muistaa että tämä on prosessi. Onneksi pian tulee maajoukkuetauko ja voimme siinä käydä sitten monia asioita läpi. Monet asiat ovat nyt jo viikon jälkeen selkeämpiä, mutta tänään mun mielestä suurin syy tulokseen oli se, että kun tuli virheitä, meidän päät painuu ja se taas johtaa uusiin virheisiin. Etenkin tuossa lopussa. Se ei ole vaan hyväksyttävää että meidän päät painuu, Mero jatkoi.

SJK pelaa seuraavan ottelun jo kahden päivän päästä ja vastassa on Pohjanmaan derbyssä seinäjokisten rakas vihollinen VPS.

- Se on todella iso peli. Meidän on ihan pakko ruveta repimään tuloksia ja ottaa voitto siitä. Sen jälkeen on hyvä lähteä tauolle parantamaan peliä kolme pistettä mukana. Tauon aikana on aikaa työstää ongelmia ja mentaalipuoli on mun mielestä se suurin tällä hetkellä.


VPS-SJK Elisa Stadionilla perjantaina 1.6. kello 20. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia