AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2018

​KuPS-luotsi pettyi raskaasti: "Ihan kaameata pelaamista"

​KuPS-luotsi pettyi raskaasti: "Ihan kaameata pelaamista"

Kuva: Juha Tamminen

KuPS koki yllättäen 2-3-tappion PS Kemille lauantaina Kuopiossa.

- Ensimmäinen puolikas oli ihan kaameata pelaamista ja me hävittiin tämä peli jo ensimmäisellä puoliajalla. Toisella puoliajalla tehtiin iso työ, huono puolustaminen sivuvaparissa johti 2-3-maaliin. Alue oli liian edessä ja Mäkelällä oli tilaa, se oli joukkueen virhe. Ihmeellistä puolustamista ja se harmittaa, KuPS-valmentaja Jani Honkavaara totesi pettyneenä.

- Tämä ei ollut meidän peliä. Me ei haastettu ja pyöritettiin palloa Kemin muodon ulkopuolella. Ensimmäinen puoliaika oli karmeata katsottavaa, alhaalla seisomista ja pallonpyörittelyä. Henkisesti tämä oli vaikea peli. Parannusta tapahtui toisella puolikkaalla ja tuotiin palloa ylös. Purje vaihdettiin Ruben Gabrielin tilalle ja siirryttiin kolmen alakertaan. Tämä toimi hyvin toisella puoliajalla, Honkavaara totesi.

- Huono eka jakso, parempi toinen jakso, nolo loppu. Kemi ansaitsi voittonsa. Tämä oli erilainen peli kuin aikaisemmat ja harmittaa, ettei saatu lopussa mitään. Toiseen jaksoon olen pääsääntöisesti tyytyväinen, meille tulee edelleen joukkuevirheitä ja silloin pelejä on vaikea voittaa, valmentaja muistutti.

TPS-KuPS Veritas Stadionilla perjantaina 1.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia