AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2018

Koskela: "Pidetään asiat simppeleinä ja nöyryys mukana"

Koskela: "Pidetään asiat simppeleinä ja nöyryys mukana"

Toni Koskela näki hyvää ja huonoa lauantain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin ja RoPS:n kohtaaminen lauantaina tarjosi melkoisesti nähtävää katsojille.

Ottelun jälkeen molempien joukkueiden tunnelmat olivat taatusti kaksijakoiset. RoPS johti avausjaksolla ottelua jo 0-2, mutta Inter kiri hiukan onnekkaastikin 3-2 johtoon. RoPS:n tasoitus syntyi lisäajan lopussa ja vajaamiehisenä.

Täydet kolme sarjapistettä olivat hetken ajan jo käsien ulottuvilla, mutta RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela ei lähtenyt selittelemään.

- Jos haluamme pelata jatkossakin sarjan kärkisijoilla, niin nöyryys tekemiseen on pysyttävä johdettiin me peliä sitten missä vaiheessa ottelua tai kuinka monella maalilla tahansa, Koskela painotti.

- Pidetään asiat simppeleinä ja jatketaan samalla tavalla, millä ollaan johtoasema otettukin. Se on se, mikä tästä pitää ottaa opiksi.

Avausjakson lopulla Inter kavensi. Mikko Kuninkaan vapaapotku oli yksi tuhannesta. Pallo leijaili takatolpasta sisään, ja pelin hallinta kääntyi isännille.

- Siihen saakka pelasimme järkevästi. Avasimme Interin prässiä ja teimme itse kaksi hienoa maalia, Koskela kertaili.

- Mutta sen jälkeen pelikuri katosi aivan täysin. Kaverin kavennus oli aivan unelmalaukaus, mutta jos kadotat pelistä otteen, sitä on hankala enää saada takaisin.

Lopun nousu lämmitti kuitenkin Toni Koskelan mieltä.

- Se oli hyvä ja vahva suoritus. Jo ennen tasoitusta saimme pallon muutaman kerran kontrolloidusti boksin sisälle. Siinä emme onnistuneet esimerkiksi Ilvestä vastaan, Koskela kertaili.

- Maalia edelsi paljon tilanteita, jota emme ole ennättäneet harjoitella. Mutta Lucas pääsi laukomaan kakkospalloon, ja sellaisista tilanteista niitä maalipaikkoja tehdään.


RoPS-HJK Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 1.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia