AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2018

Mehmet Hetemaj tiukkana: "Nyt on aika meidän pelaajien herätä"

Mehmet Hetemaj tiukkana: "Nyt on aika meidän pelaajien herätä"

Mehmet Hetemaj odottaa omiltaan ryhtiliikettä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vaisusti kautensa aloittanut SJK kohtaa lauantaina kotikentällään IFK Mariehamnin. Ottelu on ensimmäinen uuden päävalmentaja Alexei Eremenkon alaisuudessa.

- Mielestäni tämän parempaa valmentajaa kuin Eremenko, on todella haastava löytää. Ainakaan Suomesta. Se mitä hän on osoittanut ja saanut aikaan Jarossa todella pienellä budjetilla, ja kasvattanut kolme todella huippupelaajaa, kommentoi keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj SJK:n verkkosivuilla.

SJK on voittanut tällä kaudella vain kahdesti.

- Nyt on aika meidän pelaajien herätä, ja toimia ja elää kuten ammattilaiset, Hetemaj herättelee.

- Tässä vaiheessa me tarvitaan pisteitä. Lauantain pelistä tulee meille vaikea, sillä he pelaavat omalla systeemillään ja meiltä on tässä vaiheessa turha odottaa vielä mitään hienouksia. Meidän pitää vain raapia pisteitä. Se on helpommin sanottu kuin tehty. Jokaisen meidän täytyy ottaa oma vastuu ja tehdä työnsä kuin ammattilainen, jatkaa Hetemaj.

Peliin on tulossa paljon junioreita ja heille SJK:n kapteenistoon kuuluvalla Hetemaj'lla on vielä viesti.

- Kyllä sitä toivoisi, että junioreita olisi aina paikalla, oli tapahtuma mikä tahansa. Aika hassu sattuma, mutta itse ainakin nuorena kävin juuri Eremenkoa katsomassa. Olin siellä ihan lämmittelyistä lähtien ja hän on oli minun idolini. Joten toivoisin, että junioreita olisi täälläkin aina entistä enemmän katsomassa. Ja nyt kun heitä tulee, niin toivon että saadaan hyvä tapahtuma ja he tulevat jatkossakin, toivoo Hetemaj.


SJK-IFK Mariehamn OmaSP Stadionilla lauantaina 26.5. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia