FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.21 // 21.5.2018

Sarjanousijat kohtaavat Veikkausliigassa: "Nyt on kova halu näyttää"

Sarjanousijat kohtaavat Veikkausliigassa: "Nyt on kova halu näyttää"

Jatuli Laevuo mielii revanssia TPS:sta. (Kuva: Juha Tamminen)

Honka matkaa tiistaina Turkuun TPS:n vieraaksi hakemaan kauden kolmatta voittoaan. Kamppailu käynnistyy Veritas Stadionilla kello 18.30.

TPS ja Honka kohtasivat viime kaudella Ykkösen päätöskierroksella. Honka tarvitsi ottelusta voiton saavuttaakseen suoran nousun, mutta TPS taisteli jännittävien vaiheiden jälkeen ottelusta tasapelin. Lopulta toki myös keltamustat saivat juhlia nousua Veikkausliigaan kaadettuaan karsinnoissa HIFK:n.

- Totta kai nyt on kova halu näyttää, että olemme parempia, Jatuli Laevuo toteaa Honka TV:n haastattelussa.

Turkulaiset lähtevät tiistain kamppailuun sarjan yhdenneltätoista sijalta. Kahdeksasta pelaamastaan ottelusta se on saavuttanut yhden voiton, sekä kaksi tasapeliä. Viidesti vastustaja on ollut parempi. FC Hongalla on alla niukka voitto PS Kemistä eikä espoolaisryhmä ole hävinnyt kauden aikana kuin kertaalleen.

- Erittäin tiukka matsi varmasti tulossa. TPS pelaa hyvää futista ja meillä oli PS Kemiä vastaan vähän vaikeuksia, mutta hoidimme sen. Uskon, että saamme oman pelimme vielä parempaan kuntoon, Laevuo huomauttaa.


TPS-FC Honka Veritas Stadionilla tiistaina 22.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia