AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2018

Rasmus Karjalaisen maalit toivat KuPS:lle pisteet (KuPS-IFK Mariehamn 2-1)

Rasmus Karjalaisen maalit toivat KuPS:lle pisteet (KuPS-IFK Mariehamn 2-1)

KuPS voitti IFK Mariehamnin Kuopiossa 2-1 (2-1). Thomas Mäkinen vei vieraat johtoon, mutta Rasmus Karjalaisen kaksi osumaa käänsivät pelin isännille.

Jännittävä perjantai-ilta päättyi siis hienoissa kuopiolaistunnelmissa. KuPS-joukkue pelasi hyvää ja vauhdikasta peliä oman kotiyleisön edessä ansaiten voittonsa. IFK pääsi alussa johtoasemaan Thomas Mäkisen onnistuttua maalinteossa vapaapotkutilanteessa 17 minuutin pelin jälkeen.

Rasmus Karjalainen viimeisteli hienosti 1-1 Ilmari Niskasen napakasta laitasyötöstä kolme minuuttia myöhemmin ja runttasi 22. minuutilla 2-1 lukemat Urho Nissilän mainiosta keskityspallosta . "Rasse" jatkaa edelleen Veikkausliigan maalintekijätilaston kärkipaikalla viimeisteltyään tämän kauden seitsemännen ja kahdeksannen liigamaalinsa.

Kuopiolaiset joutuivat siis alussa tuttuun tyyliin jälleen tappioasemaan, mutta henkisesti vahva joukkue rutisti ensin tasoihin ja sitten ohi voittoon saakka. Pallo liikkui ja paikkoja oli useampaankin lisäosumaan. Egyptiläistähti Abdalla El Said pääsi lopussa kentälle jättämään tunteikkaita jäähyväisiä Kuopiolle ja kaikille keltamustan kannattajille.


VPS-KuPS Elisa Stadionilla tiistaina 22.5. kello 18.30 ja IFK Mariehamn-FC Lahti Wiklöf Holding Arenalla tiistaina 22.5. kello 19.00. Otteluita voi seurata suorina lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia