AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2018

FC Interin nuori laituri: ”Luotan itseeni ja tiedän, että tästä tulee hyvä kausi”

FC Interin nuori laituri: ”Luotan itseeni ja tiedän, että tästä tulee hyvä kausi”

Kuva: Juha Tamminen

FC Interin 19-vuotiaan Albion Ademin alkukausi on ollut loukkaantumisen vuoksi rikkonainen. Nyt hän on kuitenkin tuore Suomen Cupin mestari ja valmis perjantain liigaotteluun.

Albion Ademi on kärsinyt koko alkukauden polvivammasta ja muutamia otteluita on jäänyt sen vuoksi väliin. Kaiken pitäisi kuitenkin olla kunnossa perjantaina, kun Inter kohtaa SJK:n Seinäjoella.

Ademi pelasi puolet viime kaudesta lainalla PS Kemissä ja pääsi hyvin mukaan pääsarjafutikseen. Talvella hän tehtaili cupissa kuusi maalia. Tavoitteet liigakauteen ovat selvät.

- Haluan pelata hyvin ja tehdä maaleja. Haluan, että minä ja joukkueemme olemme voittamattomia. Että vastustaja pelkää, kun näkee meidät ja minut, Ademi toteaa.

- Luotan itseeni ja tiedän, että tästä tulee hyvä kausi. En ota turhia paineita, nautin pelaamisesta.

Ademilla on edessään erityinen kesä. Suomen U19-maajoukkue isännöi heinäkuussa ikäluokan EM-kisoja Seinäjoella ja Vaasassa. Joukkueen viime vuosi oli vaikea, mutta kevään tuplamaaottelu Sveitsiä vastaan antoi jo viitteitä paremmasta.

- En malta odottaa, että pääsen kisoihin pelaamaan ja voittamaan matseja. Voimme yllättää koko Suomen. Moni ajattelee, että me olemme huonoja. Ei se tietysti auta mitä sanon, vaan pitää näyttää teoilla.

- Moni pelaajamme on pelannut kevään aikana paljon ja hyvin. Se on hienoa ja joukkueemme tarvitsee sitä.


SJK - FC Inter OmaSP Stadionilla perjantaina 18.5. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia