FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 18.5.2018

​Eero Hyökyvirta taas iskussa: "Hienoa saada kokea Tammelan tunnelma"

​Eero Hyökyvirta taas iskussa: "Hienoa saada kokea Tammelan tunnelma"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves pääsee perjantaina pelaamaan ensimmäisen ottelunsa omalla kotistadionillaan Tammelassa.

Yksi lievästä loukkaantumisesta kärsinyt Ilveksen pelaaja on Eero Hyökyvirta. 19-vuotiaan keskikenttäpelaajan suunta on kuitenkin ylöspäin.

– Tässä on ollut enemmän tai vähemmän vaivaa muutaman kuukauden ajan. Toisessa jalassa oli kipuja, mutta nyt alan olla taas hyvässä kunnossa. Kävin viikko sitten viikonloppuna pelaamassa yhteistyöseura JJK:n riveissä ja sain siellä hyvin minuutteja alle. Juoksu kulki hyvin ja pelituntuma kehittyy pikkuhiljaa, Hyökyvirta kertoo.

Kun Ilves ja VPS kohtasivat vajaa kuukausi sitten, oli Hyökyvirta järjestelemässä Ilveksen tasoitusta ovelan maalisyötön muodossa.

– Olimme Vepsua vastaan aika hyvin niskan päällä, vaikka voittoa ei irronnutkaan. Saatiin sieltä kuitenkin hyviä juttuja mukaan. Viimeisin pelimme oli pitkä tappiollinen reissu Maarianhaminaan. Ei auta kuin parantaa ja tällä kertaa ottaa kolme pistettä Vaasalta.

Täksi kaudeksi HIFK:n organisaatiosta Ilvekseen liittynyt Hyökyvirta odottaa innolla ensimmäistä kosketustaan Ilveksen varsinaiseen kotinurmeen.

– Tosi siisti juttu päästä viimein oikealle kotikentälle Tammelaan. Olen pari vuotta sitten pelannut siellä junnumaaottelun Puolaa vastaan. Silloin meni nilkka klesaksi, eli ei ole sikahyviä muistoja vielä kyseiseltä stadionilta. Seuratasolla pelasin kerran Klubi04:n kanssa TPV:tä vastaan Kakkosessa, mutta muita aiempia matseja ei ole. On hienoa saada kokea Tammelan tunnelma Ilveksen pelaajana.

Ilves - VPS Tammelan Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia