FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2018

​Tauko teki poikaa: "Uudella innolla mukana"

​Tauko teki poikaa: "Uudella innolla mukana"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pidettiin alkurutistuksen jälkeen pikku breikki. SJK sai 10 päivän huilin liigapeleistä.

SJK poistui tauolle FC Lahdelle koettu 0-1-tappio niskassaan.

- Heti viime pelin jälkeen tuntui, että olisipa ollut heti seuraava peli perään, että olisi saanut nollattua Lahti-pelin tappion. Mutta nyt muutaman päivän jälkeen kuitenkin tajusi, että tässä on hyvään paikkaan pieni tauko. Moni pelaaja on ollut kipeänä ja pikkukolhuja on ollut vähän kaikilla. Eli ihan hyvään väliin tämä tauko lopulta tuli. Ja olemme saaneet latailla nyt myös akkuja muutaman päivän vapaalla ja saatu ajatuksia hetkeksi muualla.

- On kyllä huomannut treeneissä, että kaikki on mukana ihan uudella innolla. Kaikki me tiedetään, että olemme alisuorittaneet vähän alkukaudesta, joten nälkä on näkynyt treeneissä taas, kertoo SJK:n laitapelaaja Jesse Sarajärvi.

SJK jatkaa pelejä perjantaina kotiottelulla FC Interiä vastaan.

- Suomen cupin mestari vastassa perjantaina. Kova ja hyvä matsi tulossa, sillä Inter on kuten mekin, alisuorittanut alkukaudesta, ja molemmat joukkueet haluavat pisteitä. Heillä on myös hyviä pelaajia ja siitä tulee varmasti kovaa vääntöä, sanoo Sarajärvi lopuksi.


SJK - FC Inter OmaSp Stadionilla perjantaina 18.5. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia