AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.20 // 17.5.2018

RoPS palasi voittokantaan: ”Välillä piti kai hävitäkin, että jalat pysyvät maassa”

RoPS palasi voittokantaan: ”Välillä piti kai hävitäkin, että jalat pysyvät maassa”

Kuva: Juha Tamminen

RoPS suuntaa perjantaina Kisapuistoon FC Lahden vieraaksi. Alla on täysi pistepotti KuPS:lta, jolla Toni Koskelan suojatit katkaisivat kolmen ottelun voitottoman putken.

RoPS pelasi kerrassaan huikean alkukauden ja piti muun muassa maalinsa koskemattomana 615 minuuttia. Vapun alla joukkue pelasi TPS:n kanssa maalittoman tasatuloksen ja hävisi sen jälkeen FC Hongalle ja Ilvekselle.

Nyt taskussa on 2-0-voitto KuPS:sta viikonlopulta ja sarjajohtajan paikka.

- Toivuimme kahdesta tappiosta ja yhdestä tasapelistä hyvin. Välillä piti kai hävitäkin, että jalat pysyvät maassa ja motivaatio kohdillaan. Kaadoimme kärkikamppailussa kovan KuPS:n, joten on erittäin hyvä fiilis, Juho Hyvärinen kertaa.

Perjantain vastus FC Lahti on sarjassa neljäntenä viisi pistettä perässä, mutta kaksi ottelua vähemmän pelanneena. Joukkueet kohtasivat Rovaniemellä huhtikuussa ja tuolloin pisteet vei kotijoukkue 2-0-lukemin.

- Se oli kova taistelu. Nyt menemme vieraaksi ja laitamme kehiin samanlaisen peli-ilmeen. Lähdemme aina hakemaan voittoa ja hyvää peliä muuten. Piste tai pisteitä on ilman muuta tavoitteena.

18-vuotias Hyvärinen on saanut tililleen tähän mennessä kahdeksan liigaottelua ja yhden maalin. Laitapuolustaja on vaara myös vastustajan viimeiselle linjalle.

- Olen pelannut junnuaikoina ylempää keskikenttää, joten maaleja tuli silloin aika paljon. Sieltä olen pikkuhiljaa valunut alaspäin ja viime vuosi oli ensimmäinen kunnon kausi pakkina. Nyt tuntuu siltä, että puolustaja sopii loistavasti.


FC Lahti-RoPS Lahden Kisapuistossa perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.03 // 18.1.2021
Lisää uutisia