FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 16.5.2018

​Ilves pääsee kotipesäänsä: "Tammelassa on oma henkensä"

​Ilves pääsee kotipesäänsä: "Tammelassa on oma henkensä"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves pääsee viimein pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa varsinaisella kotistadionillaan Tammelassa.

Kuhina jalkapallopyhätössä alkaa jo hyvän aikaa ennen perjantaina koittavaa VPS-kotiottelua. Mainosaitoja kasataan, sähkökaapeleita vedetään ja työkalujen pauke kaikuu lehtereillä. Ilveksen toimitusjohtaja Tomi Erola kertoi urakoinnista.

– Kaikenlaista tähän stadionin valmisteluun kuuluu. Palvelut pyritään järjestää mahdollisimman hyviksi. Kyllä tässä kuluu päiviä ja viikkoja, kun ottelutapahtumaa rakennetaan alusta asti. Toimistoaika jää päivisin vähiin, paperitöitä hoidetaan sitten iltaisin. Hyvä puolihan on ainakin se, että näillä ilmoilla saa hyvän rusketuksen, Erola keventää.

– Ilves on vähän niin kuin oma lapsi. Pitäähän sitä totta kai hoitaa. Tammelassa on ihan oma henkensä, joka on tullut monelle tutuksi vuosien saatossa. Tehty työ palkitsee vuoden edetessä, ja hienoahan se olisi jälleen päättää kausi mitalipeleihin. Sitä kohden mennään ensimmäistä kertaa Tammelassa nyt perjantaina. Paikalla on varmasti jälleen paljon yleisöä ja tunnelma kohdillaan, Erola ennakoi.

Ilves-VPS Tammelan Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia