FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 16.5.2018

FC Inter uuden alun edessä: ”Turha puhua, näytetään se kentällä”

FC Inter uuden alun edessä: ”Turha puhua, näytetään se kentällä”

Kuva: Juha Tamminen

FC Interin alkukausi ei sujunut suunnitelmien mukaan. Lauantaina joukkue kuitenkin taisteli Suomen Cupin mestaruuden ja aikoo nyt saada uuden alun myös liigaan. Näin vakuuttaa nuori laituri Albion Ademi.

FC Inter puolusti uhrautuvasti ja iski vastaiskusta 1-0-voittolukemat HJK:ta vastaan lauantaina. Mestaruuden vaikutukset ovat näkyneet sen koommin.

- Rehellisesti sanottuna kyllä, on ollut kivempaa. Ihmisiä hymyilyttää enemmän. Nyt vain alamme keskittymään Veikkausliigan peleihin, Albion Ademi toteaa.

- Mutta turha siitä on enempää puhua, meidän pitää näyttää se kentällä. Uskon, että pelimme lähtee nyt rullaamaan paremmin.

Interin kokeneet pelaajat, kuten Timo Furuholm ja Mika Ojala puhuivat cupin voiton jälkeen tuskasta, jota vaikea alkukausi aiheutti. Ademi kuitenkin korostaa, että joukkue lähti loppuotteluun Helsinkiin ennen kaikkea avoimin mielin.

- Kukaan ei ollut ennen finaalia jännittynyt, kaikki vain hymyilivät. Ihan oikeasti! Otimme videotakin, kun lauloimme ennen peliä. Unohdimme sillä hetkellä Veikkausliigan. Olimme saaneet paikan finaalista, joten ihan huonoja emme voineet olla.

Nyt turkulaisten katseet ovat kääntyneet perjantaihin. Edessä on matka Seinäjoelle ja liigaottelu SJK:ta vastaan.

- Odotan, että saamme kolme pistettä. Ihan suoraan sanottuna odotan vain sitä. Toivottavasti myös oma maalitilini aukeaisi Veikkausliigassa.


SJK - FC Inter OmaSP Stadionilla perjantaina 18.5. kello 20.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia