FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 15.5.2018

​Ilveksen puolustaja tietää, mistä tappio johtui - "Paljon pieniä juttuja"

​Ilveksen puolustaja tietää, mistä tappio johtui - "Paljon pieniä juttuja"

Tatu Miettunen kuuluu Ilveksen luottopuolustajiin.

Tatu Miettunen pettyi Ilveksen esitykseen Ahvenanmaalla.

Ilves pelasi Maarianhaminassa sunnuntaina ja joutui lähtemään kotimatkalle Tampereelle ilman pistettäkään. Isäntäjoukkue IFK Mariehamn oli kissapaitoja parempi lukemin 2-0.

Ilveksen puolustaja Tatu Miettunen on pari päivää ottelun jälkeen edelleen pettynyt tuloksesta.

- Olisi pitänyt saada siitä pelistä jotain mukaan ja oli ihan otettavissakin, mutta hävisimme kaikki kaksinkamppailut ympäri kenttää. Varsinkin Maarianhaminan kentällä se kyllä heijastuu heti tulokseen. Tosi pettynyt olo vieläkin, mutta pitää vain alkaa keskittymään perjantaihin, Miettunen sanoi.

Wiklöf Holding Arenan nurmen kunnon piikkiin Miettunen ei halua tulosta laittaa.

- Maarianhamina osaa tuon oman pelinsä tosi hyvin - nopeasti ja suoraviivaisesti ylöspäin. En tiedä mikä siinä tällä kertaa oli. Olimme juuri ehkä sen metrin myöhässä aina siellä täällä. Emme oikein saaneet pidettyä painetta ylhäällä ja annoimme tosi paljon vaarallisia vastahyökkäyksiä. Paljon pieniä juttuja, jotka heijastuvat lopputulokseen.

Perjantaina Ilves kohtaa kotonaan VPS:n.

- Varmasti aika erilainen peli tulee olemaan. Ei ehkä ihan niin paljon tappelua, vaan ehkä vähän enemmän pallonhallintaa molemmin puolin. Viime vuonnahan se Tammelan peli Vepsua vastaan oli vähän sellainen, ettei tullut yhtään vetoa maalia kohti. Jos nyt tällä kertaa koetettaisiin saada edes maali aikaan. Se olisi ihan positiivinen asia, toppari hymähti.


Ilves-VPS Tammelan Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia