AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 14.5.2018

TPS lahjoittaa turkulaislapsille aidot pelipaidat

TPS lahjoittaa turkulaislapsille aidot pelipaidat

Kuva: Juha Tamminen

TPS jalkapallo lahjoittaa aidot pelipaidat yhdelle turkulaiselle lasten ikäluokalle. Kyseessä ovat tämän vuoden osalta vuonna 2011 syntyneen ikäluokan lapset, joita on yhteensä noin 1600.

TPS toteuttaa paitojen jakamisen yhteistyössä Turun kaupungin kanssa. Paitalahjoituksen mahdollistavat TPS jalkapallon pääyhteistyökumppanit OP Turun Seutu, LähiTapiola Varsinais-Suomi sekä Silja Line. Lahjoitettavat pelipaidat ovat aitoja PUMA:n valmistamia TPS-pelipaitoja.

- On erittäin hienoa, että Turun kaupunki lähti myös tähän projektiin mukaan ja tavoitamme heidän kauttaan kaikki Turun esiopetusikäiset lapset.

- Tämä on pitkäjänteinen viisivuotinen projekti, eli vuosina 2012-15 syntyneet esikouluikäiset lapset saavat myös omat pelipaitansa tulevina vuosina. Eli, kun TPS täyttää täydet 100 vuotta vuonna 2022, olemme lahjoittaneet viidelle eri ikäluokat mustavalkoiset TPS:n pelipaidat, TPS jalkapallon myyntijohtaja Timo Tuominen vahvistaa.

TPS toimittaa ensi viikon loppuun mennessä esiopetusta harjoittavien kunnallisten ja yksityisten päiväkotien kautta lasten vanhemmille ohjeet siitä, miten pelipaidan voi tilata. TPS:n tavoitteena on, että tämän vuoden pelipaidat on lahjoitettu lapsille juhannukseen mennessä.

- Onhan tämä myös aivan uusi lähestymiskulma yhteistyökumppaneillemme, jotka lähtivät innolla tähän projektiin mukaan. Erään brittitutkimuksen mukaan lapset valitsevat omat suosikkijoukkueensa juuri kouluiän kynnyksellä. Haluammekin saada mustavalkoiset värit entistä paremmin näkyviin kaupunkikuvassa.

- Haemme meille uutta kannattajapohjaa sekä uusia jalkapallon harrastajia. Teimme tältä pohjalta myös päätöksen, että alle 12-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi kaikkiin TPS jalkapallon ottelutapahtumiin, Tuominen vielä muistuttaa.


TPS-HJK Veritas Stadionilla perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: TPS:n tiedote
Lisää uutisia