FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 14.5.2018

Åhman voiton menettämisestä: "Kyllähän se kirpaisee"

Åhman voiton menettämisestä: "Kyllähän se kirpaisee"

Oskari Forsmanin loukkaantuminen oli ottelun kulminaatiokohtia. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi sai tappioputkensa poikki, mutta sunnuntain 2-2-tasapeli TPS:aa vastaan ei suuria hurraa-huutoja kirvoittanut.

Kemiläisleirissä odotetun voiton livettyä käsistä tunnelmat eivät olleet järin korkealla ottelun jälkeen.

– Ei koskaan voi olla tyytyväinen, kun menettää kahteen kertaan johtonsa. Mutta toisaalta, tietysti yksi piste on parempi kuin ei yhtään, ynnäsi Justus Lehto.

Päävalmentaja Jari Åhman oli samoilla linjoilla.

– Kun johdat kahdesti, etkä voita, niin kyllähän se kirpaisee. Mutta tasapeli tarkoitti myös, ettei TPS saanut kolmea pistettä, mikä meidän kannalta on hyvä asia, kemiläisluotsi tuumasi.

Justus Lehdon ja Victor Shevchenkon maaleista Åhman iloitsi, kuten myös ensimmäisen jakson hyvästä esityksestä.

– Justus toi kentälle energiaa ja tuoreita jalkoja sekä prässipeliimme tietyn lisän. Ja Justuksen maali oli hieno, Åhman kiitteli.

Ottelun ikävin tapahtuma nähtiin 55. minuutilla PS Kemin maalivahdin Oskari Forsmanin loukkaannuttua pahannäköisesti yhteentörmäyksessä.

– Nämä on niitä henkimaailman juttuja. Kun oma maalivahti menettää tajuntansa ja viedään paareilta kentältä, niin se voi vaikuttaa. Ei meillä ollut tarkoitusta antaa TPS:lle enempää tilaa, mutta niin he vain saivat käännettyä painetta meidän suuntaan, arvioi Åhman, ja kertoi että Forsman vietiin tutkimuksiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan.


FC Honka-PS Kemi Tapiolan Urheilupuistossa perjantaina 18.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia