AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2018

Westerback 1897 uudisti Veikkausliigan palkinnot

Westerback 1897 uudisti Veikkausliigan palkinnot

Seiko on näkyvästi esillä Veikkausliigan 2018 palkinnoissa. (Kuva: Atte Kajova)

Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 palkitsee pelaajia ja valmentajia kaudella 2018.

Perinteisesti jokaisen Veikkausliigan pelikuukauden päätteeksi palkitaan kuukauden paras pelaaja sekä valmentaja. Tällä kaudella he saavat palkinnoksi Seiko Chrono -kellon ja lahjakortin Westerbackin myymälöihin.

Lisäksi Veikkausliigan merkkipaalupelaajat palkitaan. Näitä uran merkkipaaluja ovat 100 pelattua ottelua (hopeinen Lumoavan Toivo-riipus), 200 pelattua ottelua (Toivo-riipus ja lahjakortti) sekä 300 ja 400 ottelua pelanneet (Seiko Solar -kello). Myös tehokkaimpia maalintekijöitä palkitaan kauden aikana Seiko-kelloin.

– Seikon palkintokellot ovat sporttisten ihmisten suosiossa ja saatavilla meiltä myös Westerbackin verkkokaupasta, josta löytyy lisätietoja malleista, kertoo Westerback Stockmannien aluepäällikkö Richard Webb.

Pääset tutustumaan tarkemmin Westerbackin Veikkausliiga-palkintoihin tämän linkin kautta.


Kaikki palkinnot ovat saatavilla Westerbackin verkkokaupasta. Westerback tarjoaa Veikkausliigan ystäville 20 prosentin alennuksen kaikista tuotteista verkkokaupassa sekä kaikissa myymälöissään kesäkuun loppuun saakka. Alennuksen saat verkkokaupasta ja myymälöistä koodilla "Veikkausliiga".

Lisää uutisia