AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 8.5.2018

KuPS-luotsi ihmeissään: "Oli tosi outo peli"

KuPS-luotsi ihmeissään: "Oli tosi outo peli"

Jani Honkavaara sai nauttia maalijuhlista. (Kuva: Juha Tamminen)

Kovakuntoinen Kuopion Palloseura voitti maanantaina FC Interin murskalukemin 5-1 (2-0).

KuPS-valmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen voitontahtoiseen peliesitykseen ja suurinumeroiseen kotivoittoon.

- Oli tosi outo peli. Peli ei ollut kunnolla edes alkanut ja me johdettiin 2-0, vaikka ei oltu edes pelattu hyvin. Toinen puoliaika oli vahvaa myllytystä Interiltä, sitten peli kääntyi jännästi ja 3-1:n jälkeen peli oli ohi. Olen ylpeä joukkueesta. Tämä ei ollut timanttinen peli meiltä. Inter yritti pelata, me saatiin pallonriistoja oikeissa paikoissa ja oltiin tehokkaita. Olen tosi tyytyväinen tulokseen ja iloinen Rasmuksen puolesta: paikkoja ei ollut kovin paljon ja silti teki kolme. Kova suoritus, Honkavaara toteaa KuPS:n verkkosivuilla.

Venäjän MM-kisoihin matkalla oleva egyptiläistähti Abdalla El Said ei ollut tällä kertaa mukana kokoonpanossa. Keskikenttätähti Ruben Gabriel pääsi sen sijaan pelaamaan tämän kauden ensimmäisen liigaottelunsa pitkään kestäneen poissaolonsa jälkeen.

- Ruben Gabriel tuotiin oikealla hetkellä peliin. Hänellä oli rauhoittava vaikutus peliin. El Saidin suhteen me emme ota mitään riskejä MM-kisojen alla. Hän lähtee Kuopiosta 21.5. kohti MM-kisoja, Honkavaara selvittää.

- Nyt meillä on kaksi päivää vapaata ja sen jälkeen me ehditään vetää yksi normitreeni jolla päästään kehittämään peliä. Meillä on ollut iso määrä vaivoja ja loukkaantumisia. Pelaajia tulee kilpailemaan pelipaikoista, Mikko Pitkänen ja Miika Töyräs ovat tulleet ryminällä sisään avaukseen. Meillä on hyvä pelaajatilanne seuraavassa ottelussa Rovaniemellä. Meillä on hieno maalivahtitilanne: nyt me tiedetään että meillä on kaksi vahvaa ehdokasta tolppien väliin, päävalmentaja muistuttaa.

RoPS-KuPS Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 13.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia