AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 7.5.2018

PS Kemi uskoo "Oulun taikaan" – hyvä peli haussa HJK:ta vastaan

PS Kemi uskoo "Oulun taikaan" – hyvä peli haussa HJK:ta vastaan

PS Kemi hakee hyvää esitystä Oulusta. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemin kotievakkopelit siirtyvät Ouluun, jossa Raatin kentällä maanantaina vastaan asettuu Veikkausliigan ylivoimainen mestarisuosikki HJK.

Ottelusta moni ei odota PS Kemin kannalta paljoakaan, mutta valmentaja Jari Åhman löytää asetelmasta myös positiivisia seikkoja.

– Oulussa evakkopelit ovat aina sujuneet paremmin kuin Rovaniemellä. Toivotaan, että se trendi jatkuu. Koetamme ammentaa oppia myös parin vuoden takaisesta HJK-pelistä, jonka voitimme Oulussa 1-0, Åhman muistuttaa.

– HJK:ta vastaan on aina lähdettävä aika nöyrinä, se on laadukas ja laadukkaasti valmennettu joukkue. Se on myös ainoita joukkueita Veikkausliigassa, josta ei etukäteen tiedä millaisella kokoonpanolla se tulee kentälle. Heillä on yli 20 pelaajaa, joista ketkä tahansa voivat tulla kentälle ilman että taso laskee, Åhman tiedostaa.

Åhmanin mukaan tärkeintä PS Kemin kannalta on saada oma tekeminen sille tasolle, että joukkue voi olla pelin jälkeen siihen tyytyväinen.

– Jokainen tietää, että pystymme paljon parempaan kuin mitä toistaiseksi on nähty. Koskaan emme lähde kentälle häviämään, mutta jos tappio on tullakseen, se ei ole niin paha asia, jos voimme olla tyytyväisiä omaan tekemiseemme.

- Tähän mennessä jokainen peli on sen suhteen jättänyt paljonkin jossiteltavaa. Nyt haluamme saada aikaiseksi hyvän pelin.


PS Kemi - HJK Oulussa Raatin stadionilla maanantaina 7.5. kello 18.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia