FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 7.5.2018

​KuPS hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa - "Meidän on tunnistettava tilanteet"

​KuPS hakee kauden ensimmäistä kotivoittoa - "Meidän on tunnistettava tilanteet"

Jani Honkavaaran KuPS hakee maanantaina kauden ensimmäistä kotivoittoaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS hakee kauden ensimmäistä kotivoittoaan maanantaina kotistadionillaan FC Interiä vastaan.

KuPS on osoittanut alkukauden peleissä vahvaa henkistä kanttia. Peliote ei ole romahtanut, vaikka alussa onkin jouduttu useasti 0-1-tappioasemaan. Joukkue jaksaa rutistaa sisukkaasti loppuvihellykseen saakka omaan pelitapaansa luottaen ja hyvä pelaaminen on tuottanut maukkaita lopputuloksia.

- Meidän vahvuutemme on, että me olemme olleet tappioasemassakin henkisesti vahvoja ja tulleet takaa ohi. Voittaminen sillä tavalla kasvattaa pelaajien itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Peli ei ole notkahtanut tappioasemassakaan. Meidän hyökkäyspelaamisemme on ollut hieman suoraviivaisempaa ja parempaa ja tasapaino puolustuspelissä on ollut parempaa, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara sanoi.

Peliotteen pitää säilyä vahvana maanantainakin ja oma maaliverkko olisi myös syytä pitää koskemattomana, mikäli kaivattu kauden ensimmäinen kotivoitto aiotaan saavuttaa.

- Koko joukkueen puolustuspelaamisen on oltava hyvää ja tasapaino on tärkeää hyökkäyspelaamisen ja puolustuspelaamisen välillä. Meidän on pelattava järkevästi ja tunnistettava tilanteet oikein: milloin prässätään aggressiivisesti ja milloin pidetään enemmän palloa.


KuPS - FC Inter Savon Sanomat Areenalla maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia