AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2018

RoPS ”uuden” haasteen edessä - ”Siitä tulee erilainen peli”

RoPS ”uuden” haasteen edessä - ”Siitä tulee erilainen peli”

Kuva: Juha Tamminen

RoPS haluaa palata pistekantaan maanantaina Tampereella, kun vastaan asettuu Ilves. Alla on kauden avaustappio, joka ei jättänyt sijaa jossittelulle.

RoPS kärsi torstaina FC Hongalle 1-2-tappion ja samalla katkesi joukkueen lopulta 615 minuuttiin venynyt oman pään nollaputki. Toni Koskelan suojatit onnistuivat siis pitämään oman maalinsa koskemattomana 15-minuuttia vaille seitsemän ottelua putkeen.

Avaustappio otettiin Rovaniemellä nöyrästi vastaan.

- Se ei ollut meiltä kauden parasta suorittamista. Jouduimme vetäytymään, emmekä saaneet pallokontrollia. Näytti, että olimme vähän väsyneellä jalalla liikkeellä. Honka sai liikaa paikkoja ja toisessa päässä me emme pystyneet luomaan niitä tarpeeksi. Saimme mitä ansaitsimme, toppari Leo Väisänen tiivisti.

Seuraavaksi edessä on junamatka Tampereelle. Uuden aspektin vieraiden tekemiseen tuo Ratinan nurmi. Kyseessä on RoPS:n kauden kahdeksas ottelu, mutta vasta toinen luonnonnurmella.

- Haluamme parantaa otteitamme, pari viime peliä ovat olleet hieman heikompia. Tavoite on palata voittokantaan hyvän esityksen kautta. Siitä tulee erilainen peli, kun alustana on nurtsi. Se antaa oman osansa. Ilves on hyvin organisoitu joukkue, he pitävät paketin tiiviinä.

- Matkustaminen on iso urakka. Kaikkeen kuitenkin tottuu, eikä se ole tekosyy mihinkään. Pisteiden saaminen auttaa paljon paluumatkoja, on hauskempaa. Otteluruuhka varmasti tuntuu kropassa, mutta kuten todettua, se ei ole mikään tekosyy. Meidän olisi pitänyt pystyä Honkaa vastaan parempaan joukkueena, Väisänen kuittaa.


Ilves - RoPS Ratinan stadionilla maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia