AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2018

​Klubissa tutut paineet: "Kaikki olettaa että HJK voittaa kaikki pelit"

​Klubissa tutut paineet: "Kaikki olettaa että HJK voittaa kaikki pelit"

Kuva: Juha Tamminen

HJK lähtee keväästä toiseen Veikkausliigakauteen ennakkosuosikin paineet niskassaan.

Kausi 2018 alkoi kolmella voitolla, mutta sen jälkeen HJK on voittanut neljästä pelistä vain yhden.

- Onhan tuo tietysti ailahdellen mennyt meillä. Kaikki olettaa, että HJK aina voittaa kaikki pelit mennen tulen, mutta ei se aina ole niin yksinkertaista, toteaa HJK:n hyökkääjä Akseli Pelvas.

Klubissa ei olla huolissaan, vaikka viime peleissä pisteitä ei ole kertynyt odotettuun tahtiin.

- En näe, että mitään hätää tai paniikkia meillä on. On tässä tullut niin monta kautta tahkottua, että kyllä tiedän, että kukaan ei vedä täydellistä kautta ja jokainen jengi menettää pisteitä. HJK:ssa ollaan aina pystytty nopeasti kääntämään ne huonot jaksot ja palattu voittokantaan, Pelvas toteaa luottavaisena.

- Ei tässä montaa kierrosta ole vielä pelattu. Paljon ehtii tapahtumaan kauden aikana. Tasainen sarja, jossa varmasti aika paljon tulee ristiin pelaamista. Voi olla syksymmällä hyvinkin erinäköinen sarjataulukko kuin nyt.

RoPS aloitti kautensa hurjalla viiden pelin voittoputkella, mutta heilläkin alkukiito loppui kuudennen kierroksen tasapeliin ja seitsemännellä kierroksella tuli ensimmäinen tappio.

- RoPS aloitti vahvasti. Sitä en minä, eikä varmasti moni muukaan odottanut. Muuten ei välttämättä ole ollut isoja yllätyksiä. Vahvaksi oletettu KuPS aloitti vaisusti, mutta on petrannut koko ajan. FC Lahtikin on ollut hyvä alkukaudella. Hyvin tasainen sarja ja voi mitä vain käydä, kun kausi etenee pidemmälle, Pelvas ennakoi.

PS Kemi - HJK Oulussa Raatin stadionilla maanantaina 7.5. kello 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia