AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2018

"Kyllä tätä voi vähän aikaa fiilistellä" - FC Lahti otti ilon irti voitosta

"Kyllä tätä voi vähän aikaa fiilistellä" - FC Lahti otti ilon irti voitosta

Teemu Jäntin maali ratkaisi pisteet FC Lahdelle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti taisteli torstaina komean 2-1-vierasvoiton HJK:sta. Voittoa kuhnuripenkillä saatiin kuitenkin jännittää viimeiseen saakka.

Lahtelaisluotsi Toni Korkeakunnas tuuletti kunnolla, kun maalivahti Aleksandr Vasjutin nappasi viimeisen maalia kohti tulleen pallon varmasti hanskoihinsa.

– En mä tätä duunia tekisi, jos tästä ei saisi tällaisia elämyksiä, enkä mä ole koskaan pelännyt näyttää sitä, miltä tuntuu. Kun tehdään jotain yhdessä ja voitto lopulta tulee niin kyllä siinä osaa nauttia joukkueen onnistumisesta. Eikä se ainakaan yhtään vähennä tunnelmaa, että juuri täällä voitetaan. Kyllä tätä voi vähän aikaa fiilistellä, kun ollaan taas tuolla harjoituskentällä, Korkeakunnas summasi hymyillen.

Kuten arvata saattaa, helpolla voitto ei tullut. Korkeakunnas jakoi tunnustusta joukkueen yhtenäiselle ja korkealle työmoraalille.

– Meillä oli selkeä plääni, jota pojat toteuttivat mielestäni todella hyvin. Vastustaja vähän muutti peliään toisella puoliajalla ja ollaan oltu kyllä sellainen joukkue, että pystytään reagoimaan ja muuntamaan myös omaa pelaamistamme tarvittaessa. Se vaatii pelaajilta paljon, mutta meillä on onneksi fiksuja ja sitoutuneita pelaajia, Korkeakunnas kehui.

– Tämä oli koko joukkueen tiivis ja sitoutunut esitys. Jos joku pitää nostaa niin kyllähän Teemu Jäntin viimeistely oli ihan maailmanluokkaa ja samoin Paavo Voutilainen tuli aika tiukkaan paikkaan, mutta selvisi todella hyvin, Korkeakunnas summasi.


FC Lahti - SJK Lahden Kisapuistossa maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia