AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2018

FC Hongan tuore vahvistus osui heti – pelaajistosta myös huonoja uutisia

FC Hongan tuore vahvistus osui heti – pelaajistosta myös huonoja uutisia

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka vahvistui huippuhyökkääjällä, kun Macoumba "Mac" Kandji debytoi eilen espoolaisten riveissä. Masar Ömer puolestaan ei pelaa enää tällä kaudella loukkaantumisen vuoksi.

32-vuotias senegalilaishyökkääjä Macoumba Kandji tuo Hongan hyökkäykseen kamppailuvoimaa sekä runsaasti taitoa.

Suomessa Kandji muistetaan HJK:n ja FC Interin paidoista. Helsinkiläisille Kandji onnistui muun muassa kahdesti maalinteossa Eurooppa liigan lohkovaiheessa. Mieheltä löytyy kokemusta myös kansainväliseltä tasolta – Kandjilla on nimittäin tilillään lähes sata ottelua Yhdysvaltain pääsarjassa MLS:ssä.

Hyökkääjä ehti jo debytoida keltamustassa paidassa eilisessä RoPS-voitossa. Kovin paljoa paremmin ei Honka-ura olisi voinut alkaa – Kandji tuli toisella jaksolla vaihdosta kentälle ja iski Hongan tasoitusmaalin. Espoolaiset nappasivat kauden avausvoittonsa lopulta 2-1-lukemin.

– "Mac" on Vesa Vasaran pitkäaikainen tuttu. Hän on ollut meillä listoilla jo pidemmän aikaa, mutta tarve hyökkääjälle aktivoitui nyt Masar Ömerin loukkaantumisen vuoksi. Kandji tuo meille selkeästi johtajuutta ja esimerkkiä kokemuksellaan, Hongan manageri Hexi Arteva kommentoi.

Hongan hyökkääjä Masar Ömerin kausi puolestaan on loukkaantumisen takia valitettavasti ohitse. Ömer joutui jättämään muutama viikko sitten SJK-ottelun kesken ja on alaraajavamman takia pitkään sivussa.


FC Honka - IFK Mariehamn Tapiolan Urheilupuistossa maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia