AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

Vuorinen kiitteli: "Nyt näytti VPS:n pelaamiselta"

Vuorinen kiitteli: "Nyt näytti VPS:n pelaamiselta"

Vepsun vaihtopenkillä oli syytä tyytyväisyyteen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kaatoi PS Kemin torstaina kotonaan varsin vahvan esityksen päätteeksi maalein 3-1.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen oli todella tyytyväinen kauden toiseen voittoon.

- Meillä oli asenne kohdillaan ja se pitää säilyttää. Se on pakko olla, jos meinaa pärjätä. Muut asiat tulevat sen jälkeen. Tänään tapahtui monia hyviä asioita ottelussa ja voitto oli mielestäni ansaittu.

- Nyt johtoasemassa pelaaminen näytti toisella jaksolla VPS:n pelaamiselta. Vaikka sieltä yleisöstä kuinka huudetaan, että eteenpäin, eteenpäin, niin me olemme pelanneet eteenpäin näissä aiemmissa otteluissa ja luopuneet helposti pallosta johtoasemassa. Nyt emme pelanneet vaan rytmitimme peliä ja liikutimme vastustajaa. Se on kaiken A ja O näissä jos meinaa pitää johtoaseman. Meillä oli paikkoja sen jälkeenkin. Tämä oli todella hyvä esitys, Vuorinen jatkoi painokkaasti.

Edes lahjoitettu maali ei hajottanut Vepsun pakettia.

- Maali liittyy siihen, mitä teemme ja miten pelaamme. Kommunikointi tilanteessa petti ja tänään tuollainen asia tapahtui. Silti jatkoimme siitä. Olisi ollut helppoa lähteä räiskimään sen jälkeen ja pelkäämään. Nyt sellaista ei näkynyt. Oli tärkeää, että pystyimme hoitamaan tämän pelin näin, Vuorinen paalutti.

Vuorinen oli mielissään myös Fabrice Gatambiyen avausosumasta.

- Fabu on joutunut odottamaan omaa vuoroaan avauskokoonpanossa, kun muut ovat pelanneet hyvin. Nyt se mahdollisuus tuli ja hän käytti sen hyvin. Olen tosi tyytyväinen Fabun kohdalla tästä. On hienoja, kun saadaan lisää omia kasvatteja kentälle.


TPS - VPS Veritas Stadionilla maanantaina 7.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia