AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

​RoPS:n lento halutaan katkaista: "Kaikki kunnia heille, mutta.."

​RoPS:n lento halutaan katkaista: "Kaikki kunnia heille, mutta.."

Robert Ivanovin Honka kohtaa torstaina RoPS:n Rovaniemellä.

Hongan leirissä halutaan aiheuttaa Veikkausliigaa johtavalle Rovaniemen Palloseuralle kauden avaustappio.

RoPS isännöi Honkaa torstain täydellä Veikkausliigakierroksella.

Rovaniemeläisjoukkue on aloittanut kauden huimalla tavalla. RoPS on voittanut kuudesta pelistään viisi ja pitänyt maalinsa puhtaana kaikissa otteluissa. Nollapeliputki on kestänyt jo 540 minuuttia, mikä ohittaa HJK:n kauden 2001 ennätyksen (457 minuuttia) sarjan alusta lasketuissa nollapeleissä.

Hongan riveissä aiotaan ottaa kauden avausvoitto juuri RoPS:n kustannuksella - ja katkaista samalla nollaputki.

- Voisi luulla, että meille sopiva vastustaja. Tykkää pelata futista ja hyvä, nuori joukkue ja nuori valmentaja, joka on tehnyt hyvää työtä. Kiva lähteä voittamaan sitä peliä ja katkaisemaan niiden lento, mikäs sen kivempaa, Hongan Robert Ivanov ennakoi pilke silmäkulmassa.

- Heillä on aika mielenkiintoisia pelaajia. (Taye) Taiwo, (Wato) Kuate, sitten totta kai nämä Klubin juniorit. Tosi mielenkiintoinen joukkue ja kiva nähdä, että RoPS, jonka kaikki sanoivat alkukaudesta olevan tippumiskamppailussa, ei ole päästänyt maaliakaan ja on sarjaykkösenä. Jotain he tekevät oikein, jos he noin pelaavat ja saavat tuollaisia tuloksia. Kaikki kunnia heille, mutta torstaina he valitettavasti häviävät meille, Ivanov linjasi.

Honka on kerännyt neljästä pelistään kolme pistettä. Viimeksi espoolaisjoukkue jäi kotistadionillaan 2-2-tasapeliin FC Interiä vastaan.


RoPS – FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia