AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2018

​Honka vahvisti hyökkäystään HJK:sta ja Interistä tutulla pelaajalla

​Honka vahvisti hyökkäystään HJK:sta ja Interistä tutulla pelaajalla

Macoumba Kandji edustaa loppukauden ajan FC Honkaa. Aiemmin hän on pelannut Veikkausliigaa HJK:ssa ja FC Interissä. (Kuva: Juha Tamminen)

Macoumba Kandji siirtyy FC Hongan paitaan.

HJK:ssa ja FC Interissä aiemmin Veikkausliigaa pelannut yhdysvaltalaishyökkääjä Macoumba Kandji, 32, siirtyy FC Honkaan. Kandji on jo tänään torstaina mukana joukkueen kokoonpanossa Rovaniemellä RoPS:aa vastaan.

- Päävalmentaja Vesa Vasara oli valmentajani HJK:ssa. Olimme yhteydessä jo ennen kauden alkua. Pari viikkoa sitten hän kysyi uudestaan ajatuksistani tulla Honkaan. Olin iloinen saadessani tämän mahdollisuuden, Kandji kertoi.

Kandji on harjoitellut Hongan kanssa kolmesti. Hän pukee espoolaisseurassa päälleen paidan numerolla 99.

- Honka yrittää pelata hyvää jalkapalloa. Honka haluaa käyttää minua kärjessä, jossa haluan pelata. Saan tilaisuuden pelata siten kuin haluan. Pääsen juoksemaan linjan taakse, haastamaan pelaajia ja pitämään palloa ylhäällä.

Kandji on pelannut Veikkausliigassa 53 ottelua ja tehnyt niissä 11 maalia ja antanut 12 syöttöä. Viime kaudella hän pelasi Interissä 25 sarjapeliä, joissa hän teki viisi maalia.

FC Hongan manageri Hexi Arteva avasi Kandjin sopimuksen taustoja.

- Hän tuo meille lisäarvoa hyökkäykseen, olemme oikein tyytyväisiä. Sopimus on tämän kauden mittainen ja jatkosta on erilliset pykälät, Arteva kertoi.

Kandjiin kohdistuu nousijajoukkueessa paljon odotuksia.

- Olisi helppoa sanoa, että häneltä odotetaan maaleja. Hänen toivotaan näyttävän esimerkkiä ja ennen kaikkea kokemusta – ehkä jopa johtajuutta, Arteva sanoi.


RoPS – FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia