FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 2.5.2018

Ville Saxman tietää SJK:n vahvuudet: ”Se on meidän haasteemme”

Ville Saxman tietää SJK:n vahvuudet: ”Se on meidän haasteemme”

Ville Saxman povaa torstaille tiukkaa iltapuhdetta.

KuPS matkusti keskiviikkona Seinäjoelle ja jatkaa kauttaan torstaina SJK:ta vastaan.

Joukkueiden viime kauden liigakohtaamiset menivät tasan. Ensimmäinen taisto päättyi tasan, toinen seinäjokelaisten ja kolmas kuopiolaisten voittoon. Kertaakaan eroksi ei saatu yhtä maalia enempää.

- Odotan jälleen todella kovaa peliä. Viime kaudella se oli sitä varsinkin täällä Seinäjoella. Toisaalta meillä on ollut todella hyviä vääntöjä, niissä on ollut mukava olla mukana. Intensiteetti on ollut korkea, odotan innolla peliä, Ville Saxman toteaa.

- SJK:lla on vahva hyökkäyspää ja hyvä keskikenttä. He haluavat palloa. Se on meidän haasteemme, ettemme joudu juoksemaan liikaa. Me olemme pärjänneet, kun olemme puolustaneet yhtenäisesti ja tiiviisti ja pidämme välillä itsekin palloa. Niillä aseilla saamme tulosta.

KuPS on ennen torstain täyttä kierrosta sarjassa kolmantena ja SJK pisteen perässä viidentenä. Sarjaa johtaa tappiotta porskuttava RoPS. Saxman tuntee hyvin Pohjoisen Palloseuran, sillä hän pelasi joukkueessa kaudet 2013-2016.

- RoPS:n meininki on varmasti yllättänyt jokaisen. Varsinkin se, että he eivät ole päästäneet yhtään maalia. Se on kova juttu. RoPS:ia on veikattu joka vuosi aika heikoksi ja aina he ovat hyvin pärjänneet. Se ei yllättä, pohjoisen joukkueet taistelevat aina.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia