AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 2.5.2018

​Tahmea alku ei masenna Espoossa - "Ei lyödä kirvestä kaivoon"

​Tahmea alku ei masenna Espoossa - "Ei lyödä kirvestä kaivoon"

Robert Ivanov on ollut isossa roolissa Hongan joukkueessa.

Sarjanousija FC Hongan taival Veikkausliigassa on käynnistynyt kolmella tasapelillä ja yhdellä tappiolla.

Honka nousi täksi kaudeksi Veikkausliigaan kaatamalla karsinnoissa HIFK:n. Avausvoittoa espoolaiset eivät ole vielä saaneet tällä kaudella, mutta lähellä on oltu.

- Ensimmäiset liigapelit ovat menneet omasta mielestäni ihan kohtuullisesti. Olemme päästäneet liikaa maaleja, siinä pitää parantaa, mutta ihan kohtuullisesti pelit ovat menneet, Hongan Robert Ivanov sanoo.

- Ihan tyytyväinen voi olla siihen nähden, että avainpelaajillamme on ollut paljon loukkaantumisia ja kokoonpano on elänyt joka pelissä tosi paljon. Vähän se kokemattomuus on näkynyt meistä, että emme ole pystyneet kääntämään Lahti- ja Inter-pelejä voitoiksi. Mutta ei tässä masennuta tai lyödä kirvestä kaivoon.

FC Lahtea (0-0) ja Interiä (2-2) vastaan Honka on pelannut kotinurmellaan Tapiolassa. Voitot ovat jääneet pienestä kiinni molemmissa kamppailuissa.

- Interiä vastaan oli vaikea peli, mutta näytimme, että pystymme pelaamaan futista, vaikka olosuhteet ovat vähän haastavat. Ja olimme lähellä voittoa, teimme kaksi hienoa maalia, topparina ja keskikentän pohjalla viihtyvä Ivanov toteaa.


RoPS – FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia