AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2018

Sunnuntain Ilves-ottelu "spesiaali" SJK-parivaljakolle

Sunnuntain Ilves-ottelu "spesiaali" SJK-parivaljakolle

Emile Paul Tendengillä on edessä erityinen ottelu. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK matkaa sunnuntaina Ilveksen vieraaksi Tampereelle ja ainakin kahdelle pelaajalle kyse on poikkeuksellisen tunteikkaasta ottelusta.

SJK:n riveissä pelaa nimittäin muutama entinen Ilves-pelaaja. Reuben Ayarna ja Emile Paul Tendeng olivat Ilveksen kantavia voimia kahdella edelliskaudella. Heillä molemmilla on suuri kunnioitus vanhaa seuraansa kohtaan, mutta samalla näytön paikka entiselle yleisölleen.

Kaksikosta Tendeng oli myös viime ottelussa vireessä, sillä hän syötti molemmat Matti Klingan maalit. Tendeng onkin noussut alkukaudesta Veikkausliigan syöttöpörssin kärkeen kolmella syötöllään.

- Mielestäni me olemme tulleet paremmaksi peli kerrallaan. Teemme kovasti töitä harjoituksissa, jotta löytäisimme toisemme kentällä paremmin. Viime ottelussa teimmekin jo parempia juoksuja ja Klinga teki siten työni helpommaksi. Tämä kauden alku ei ole ollut helppo, mutta kun jatkamme työn tekoa harjoituskentällä, uskon että alamme löytää toisemme entistä paremmin ja pystymme luomaan parempia syöttökombinaatioita, kertoo Tendeng.

Tendeng ei peittele sitä, että Ilveksen kohtaaminen on erityinen tapaus.

- Sunnuntain ottelu tulee olemaan itselleni spesiaali ja uskoisin, että se on sitä myös Reubenille (Ayarna). Pelasimme siellä kaksi vuotta ennen tänne tuloa. Meillä on edelleen sinne hyvät suhteet kaikkiin vanhoihin pelikavereihin.

- Mutta nyt pelaamme SJK:ssa ja nyt puolustamme näitä värejä. Emme ole menossa sinne tapaamaan vanhoja kavereita, vaan menemme sinne pelaamaan heitä vastaan ja voittamaan. Se on tärkein asia. Pelin jälkeen voimme olla taas kavereita, mutta nyt me menemme sinne ottamaan kolmea pistettä, vakuuttaa Tendeng.


Ilves-SJK Ratinan stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia