AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2018

​Ilves-kippari tietää mitä vastassa: "Tuskin tuo yllätyksiä"

​Ilves-kippari tietää mitä vastassa: "Tuskin tuo yllätyksiä"

Kuva: Juha Tamminen

Ilves kohtaa tänään Tampereen Ratinan stadionilla SJK:n.

Yhtenä mestarisuosikeista kauteen lähteneen SJK:n peliesitykset ovat ailahdelleet vuoroin tappioiden ja voittojen tiellä.

- Sielläkin on vaihtuvuutta ja uusi koutsi. Siellä on varmasti isot odotukset, miten se sitten näkyy henkisesti siinä suorittamisessa, pohtii Ilveksen luottomaalivahti ja kapteeni Mika Hilander.

Pelitahti jatkuu Veikkausliigassa tiiviinä ja Ilveksessä käännettiin katseet keskiviikkoisen VPS-ottelun jälkeen pikaisesti kohti sunnuntain SJK-ottelua.

- Katsoin SJK:n ja HJK:n välisen pelin Ruudusta. SJK:ssa oli pari vierasta pelaajaa, mutta aika paljon tuttuja naamoja edelleen joukkueessa. Tietää, mitä odottaa miltäkin pelaajalta. Hetemaj ja Hambo tuskin tuo yllätyksiä ja Tendengin sekä Ayarnan temputkin on aika hyvin hallussa, Hilander hymähtää viitaten vanhoihin seurakavereihinsa.

Ilveksessä ei tuijoteta liikaa vastustajaa, vaan keskitytään enemmän omaan tekemiseen.

- Meillä toimii hyvin se, miten käydään vastustaja läpi. Ei tule mitään informaatioähkyä, vaan käydään läpi pieniä juttuja mitkä vaikuttavat meidän pelaamiseen ja mitä tehdään niiden asioiden kanssa, Hilander kertoo.


Ilves-SJK Ratinan stadionilla sunnuntaina 29.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia