FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 29.4.2018

Honkavaara: "Tiukka matsi kuten aina Lahtea vastaan"

Honkavaara: "Tiukka matsi kuten aina Lahtea vastaan"

"Honsu" otti pisteenkin mieluusti vastaan. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS nousi tappioasemasta 1-1-tasapeliin sunnuntaisessa kotiottelussaan FC Lahtea vastaan.

KuPS-valmentaja Jani Honkavaara oli tyytyväinen joukkueen pelilliseen ilmeeseen ja yhteen sarjapisteeseen.

- Ensi jakson alussa me oltiin vähän hämillämme. Muoto makasi turhan alhaalla ja annettiin helppo maali. Nollan pitäminen tuntuu olevan vaikeata, valmentaja arvioi.

Kuopiolaisten pelaaminen parani tauon jälkeen ja yleisö sai nähdä vauhdikkaan ottelun. KuPS hyökkäsi toisella jaksolla voimakkaasti erityisesti vasemman laidan kautta vikkelien pelaajien voimin.

- Toiselle jaksolle me saatiin kopissa hyvä muutos aikaan ja roolitus hieman muuttui. Palloa saatiin reippaasti ylös ja paikkoja tuli. Tiukka matsi oli kuten aina Lahtea vastaan. Luis Carlos Murillo, Pennanen ja Abdalla El Said muodostavat aika kovan vasemman sivustan. Sieltä tullaan kovaa eteenpäin ja hirveän työmäärän pelaajat tekevät. Pennanen pelasi nyt hieman keskemmällä ja Niskanen lähetti hyviä keskityksiä, valmentaja kiitteli.

Nuori maalivahti Miika Töyräs pääsi pelaamaan sunnuntaina uransa ensimmäisen Veikkausliigapelin. Huippuvahti pelasi hyvän debyyttiottelun torjuen tilanteita hienosti, alun takaiskuosumalle ei tosin ollut mitään tehtävissä.

- Töyräs teki hyvän esityksen ja otti pari hyvää koppia kiinni. Rauhallinen esitys, hän sai tietää pelaamisestaan puolitoista tuntia ennen peliä. Miika on reipas pelaaja ja kylmäpäinen kaveri, valmentaja kiitteli.

- Ehkä me olimme tänään vähän henkisesti väsyneitä. Pelaajien virittäminen hyvään iskuun vie yhä enemmän energiaa. Toisella jaksolla peli toimi onneksi paremmin. Toiseen jaksoon olen tyytyväinen, ensimmäinen oli pikkuisen sekava. Nyt on saatava pelaajat jotenkin palautumaan, nyt painoi aika paljon muutamalla pelaajalla, Honkavaara totesi.


SJK-KuPS OmaSp Stadionilla torstaina 3.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia