FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 28.4.2018

Porhaltaako RoPS itseluottamuksella? ”En usko sellaisiin, tulokset eivät ole sattumaa”

Porhaltaako RoPS itseluottamuksella? ”En usko sellaisiin, tulokset eivät ole sattumaa”

TPS lähtee haastamaan sarjakärkeä. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS on voittanut kauden viisi ensimmäistä peliään maalierolla 9-0. Rovaniemeläisten itseluottamus on varmasti huipussaan, mutta tulos ei tule sillä, vaan hyvin tehdyllä työllä. Näin ajattelee TPS:n Onni Valakari.

TPS avasi kauden niukilla tappioilla FC Lahdelle ja SJK:lle. Lauantaina oli kuitenkin avausvoiton aika, kun FC Inter kaatui Turun derbyssä 2-1.

- Ensimmäinen voitto ei varmasti parempaan paikkaan voi tulla, kun derbystä Interiä vastaan. Meillä oli peli ihan hallussa kahdessa ensimmäisessäkin ottelussa ja onnistuimme luomaan paikkoja. Nyt onnistui myös viimeistely ja saimme kaivatun tuloksen, Onni Valakari toteaa.

- Ensimmäisellä puoliajalla noudatimme ja toteutimme suunnitelmaamme hyvin. Toisella Inter sai painetta, kun peli oli 2-1. Puolustimme kuitenkin mielestäni jenginä todella hyvin ja onnistuimme luomaan myös muutaman hyvän vastahyökkäyksen. Olisimme voineet tappaa pelin, mutta ansaitsimme ehdottomasti voiton.

Seuraavaksi turkulaiset kohtaavat alkukauden ykkösjoukkueen. Puhtaalla pelillä etenevä RoPS saapuu Veritas Stadionille lauantaina.

- RoPS on pelannut viisi ottelua, ottanut viisi voittoa ja päästänyt nolla maalia. Uskon, että pystymme omalla tekemisellämme haastamaan tässä sarjassa kaikki joukkueet. Eli pystymme laittamaan RoPS:n koville. Olemme todella vahvoja kotikentällämme. Veikkaan, että RoPS:n putki katkeaa lauantaina.

- En usko mihinkään itseluottamusjuttuihin tai muihin sellaisiin. RoPS on hyvin organisoitu joukkue, Toni Koskela on tosi hyvä valmentaja. Tulokset eivät ole sattumaa. Uskon kuitenkin, että olemme vahvoilla heitä vastaan eikä meidän tarvitse pelätä mitään. Kotiottelussa tavoitteena on ilman muuta voitto.


TPS-RoPS lauantaina 28.4. kello 17 Veritas Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia