AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 27.4.2018

Yli sata osumaa Veikkausliigassa - "Niitä aina odotetaan"

Yli sata osumaa Veikkausliigassa - "Niitä aina odotetaan"

Juho Mäkelä siirtyi PS Kemiin täksi kaudeksi. (Kuva: Juha Tamminen)

Juho Mäkelä teki ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa jo kaudella 2003 HJK:n paidassa. Sen jälkeen niitä on tullut yli sata ja nykyään PS Kemiä edustavan kärkimiehen mukaan lisää mahtuu.

- Vedin preseasonin yksin ja se ehkä näkyi kauden alussa, mutta into ja motivaatio ovat olleet koko ajan kohdallaan. Minun tehtävänäni on luoda paikkoja ja tehdä maaleja. Niitä aina odotetaan, Mäkelä toteaa.

PS Kemin alkukausi on tuonut yhden voiton ja kaksi tappiota. Seuraava haaste on edessä sunnuntaina Rovaniemellä IFK Mariehamnia vastaan. Ahvenanmaalaiset ovat sarjajumbona, sillä pinnoja on tullu neljään peliin vain yksi.

- IFK Mariehamn on ollut tasainen suorittaja jo vuosia, mutta nyt heillä on lähtenyt kausi huonosti liikkeelle. Edessä on todella iso peli, sillä molemmat tarvitsevat pelistä voittoa. IFK:lla on ehkä vielä isommat paineet kuin meillä, sillä heillä on avausvoitto vielä saamatta, Mäkelä muistuttaa.

Mäkelällä on kokemusta myös ahvenanmaalaisten riveistä, sillä hän edusti IFK Mariehamnia kaudella 2014.

PS Kemi - IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 29.4. kello 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia