FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 26.4.2018

Veikkausliigan voittokululle jatkoa: "Tämä oli kova joukkuesuoritus"

Veikkausliigan voittokululle jatkoa: "Tämä oli kova joukkuesuoritus"

Toni Koskela on saanut joukkueensa huimaan lentoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseuran uskomaton voittokulku Veikkausliigassa jatkuu. Keskiviikkona FC Lahti kaatui Keskuskentällä Agnaldo Moraesin ja Lassi Lappalaisen maaleilla 2-0 (1-0).

FC Lahti antoi Rovaniemen Palloseuralle toistaiseksi tämän kauden kovimman vastuksen, mutta Toni Koskela on kuitenkin saanut organisoitua joukkueensa sellaiseen iskuun, ettei RoPS edes pahasti paineistettuna päästä vastustajaa todellisille maalipaikoille.

- Tämä oli todella kova joukkuesuoritus, Koskela kiittelee seuransa verkkosivuilla.

- Pitkässä sarjassa tulee näitäkin pelejä, jolloin kaikki tähdet eivät ole etukäteen meidän puolellamme. Silloin tarvittava tulos täytyy vain taistella, Koskela jatkaa.

Pakollisista kokoonpanomuutoksista huolimatta RoPS osoitti, että sen materiaalin leveys riittää tähän sarjaan.

- Ilman muuta meidän täytyy jatkossa pystyä puolustamaan myös pallon kanssa. Ei ole tarkoitus, että joudumme olemaan noin paljon omalla kenttäpuoliskolla, RoPS:n päävalmentaja myöntää.

- Mutta kaikki haluavat puhua siitä, kuinka meillä ei ole sitä taikka tätä, mutta näidenkin muutosten jälkeen pystyimme varsinkin avausjaksolla pelaamaan järkevää futista. Tietenkin ottelun edetessä oli selvää, että jalka alkaa painamaan, mutta samalla Lahdenkin oli otettava enemmän riskejä, Koskela sanoo.

TPS-RoPS Veritas Stadionilla lauantaina 28.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia