FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

Piccareta: "Voittoa haettiin, tasapeli tyydyttää myös"

Piccareta: "Voittoa haettiin, tasapeli tyydyttää myös"

Interin asenne miellytti päävalmentajaa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter sai oman päänsä tukittua mainiosti ja piti keskiviikkona nollan HJK:ta vastaan. Maaliton tasapelikin maistui lopulta.

Päävalmentaja Fabrizio Piccareta oli tyytyväinen pisteeseen. Hän jakoi kiitosta joukkueelle kurinalaisen taktiikan noudattamisesta.

- Olen ylpeä joukkueestani tänään. He hyväksyivät, että emme tuleet pitämään palloa niin paljon kuin normaalisti. Puolustimme tiiviisti. Haimme tällä tavalla voittoa, mutta nyt oli tyytyminen tasapeliin, mikä tyydyttää myös, sanoi Piccareta.

Inter halusi välttää tänään ongelmat, mitä sillä oli TPS-ottelussa. Tämän takia puolustuslinja oli normaalia syvemmällä.

- HJK:lla oli nopea joukkue kentällä. Se oli yksi syy, miksi pelasimme tänään syvemmällä omalla puoliskolla kuin aiemmissa otteluissa. TPS:aa vastaan meillä oli haasteita suunnanmuutospelaamisessa, emmekä halunneet samanlaisia ongelmia tänään, valotti Piccareta.

Jos Interin taktiikka kentällä toimi, niin kiitosta sai myös pelaajien asenne.

- Olen tyytyväinen pelaajien asenteeseen kentällä. Jos he jatkavat samalla sykkeellä tulevissa otteluissa, saamme varmasti myös tulosta voittojen muodossa, päätti Piccareta.


FC Honka-FC Inter Tapiolan urheilupuistossa lauantaina 28.4. kello 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia