FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 25.4.2018

​IFK Mariehamn hamuaa avausvoittoa: "Tunteen ja taistelun kautta"

​IFK Mariehamn hamuaa avausvoittoa: "Tunteen ja taistelun kautta"

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamnilla on vielä voittotili avaamatta tämän kauden Veikkausliigassa.

Seuraava mahdollisuus IFK Mariehamnilla ottaa kauden avausvoitto on tänä iltana, kun viime kaudelle hopeaa voittanut KuPS saapuu saarelle.

- Ollaan opiskeltu KuPS:n HJK-peliä. Tuollainen voitto HJK:sta vieraskentällä tuo hirveän buustin ja itseluottamusta. Heillä on kaksi aika pitkää vierasreissua tässä perättäin ja voiton myötä matkakin tuntuu lyhyemmälle, toteaa IFK Mariehamnin kippari Kristian Kojola.

Edellisessä pelissä VPS:aa vastaan maarianhaminalaisia rangaistiin kahdesti erikoistilanteista.

- Erikoistilanteet, ne on saatava KuPS:aa vastaan kuntoon. Niistä ainakaan tappiolle ei saa jäädä. Kenttää ei voi kastella tällä hetkellä, joten sillä on vaikeata pelata jalkapalloa. Mennään nöyränä kentälle, pelataan silloin kuin pystytään. Suoraviivasta peliä on odotettavissa ja taistelua. Kova kaksinkamppailupeli tulee olemaan. Haetaan voittoa ei ehkä tällä kertaa niinkään taidon kautta, vaan tunteen ja taistelun kautta hyvä fiilis ja tulos, Kojola linjaa.


IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.4. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia