FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 24.4.2018

​Saarella ei tuijoteta sarjataulukkoa: "Mitä paremmin pelaat…"

​Saarella ei tuijoteta sarjataulukkoa: "Mitä paremmin pelaat…"

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn ei ole kyennyt vielä tällä kaudella voittamaan Veikkausliigassa, mutta se ei kolmen kierroksen jälkeen vielä suuremmin saarella huoleta.

Kristian Kojola kertoi Veikkausliigan avaustilaisuudessa, että peli on mennyt hyvään suuntaan, mutta tulokset eivät ole vielä seuranneet, mutta ne hyvät tuloksetkin sieltä väkisin seuraavat.

- Pysyn kannassani. Pakkohan se on siihen uskoa. Hyvän suorittamisen kautta se tulos tulee. Mitä paremmin pelaat ja teet asiat, niin paremmat on tulokset, Kojola toteaa.

IFK Mariehamnilla on kolmesta ottelusta saldona kaksi tappiota ja yksi tasapeli.

- Rovaniemellä 55 minuuttia meni hyvin ja sitten yksi maali tappoi pelin. HJK-ottelu oli tosi tasainen peli ja se olisi voinut päättyä ihan miten vain. VPS-ottelussa erikoistilanteet olivat isossa roolissa. Me hävittiin ne 0-2, mutta muu peli voitettiin 2-0, Kojola laskelmoi.

Maarianhaminalaisilla on koossa vain piste kolmen pelatun ottelun jälkeen, mutta se ei suuresti huoleta.

- Tyhmäähän se olisi nyt jo hanskoja tiskiin heitellä. Tässä on vielä niin paljon pisteitä jaossa. Itse en henkilökohtaisesti edes aio katsella sarjataulukkoa. Tiedän kyllä paljon meillä on pisteitä, mutta en tuijottele mitä on muilla. Keskityn siihen, että pelimme kehittyy, sitä kautta tulee pisteitä ja ollaan korkealla sarjataulukossa. Liiga on tasainen ja pelataan paljon ristiin. Mitään ei ole vielä minkään joukkueen leirissä menetetty, Kojola toteaa.

IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.4. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.03 // 23.1.2020
vko.03 // 23.1.2020
Lisää uutisia