FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 24.4.2018

Petri Vuorinen: ”Rotaatiota voi suorittaa, kun on kilpailua”

Petri Vuorinen: ”Rotaatiota voi suorittaa, kun on kilpailua”

Kuva: Juha Tamminen

VPS jatkaa tiivistahtista alkukauttaan keskiviikkona kotipelillä Ilvestä vastaan. Päävalmentaja Petri Vuorinen kehuu joukkueensa mahdollisuutta pelaajiston kierrättämiseen.

VPS kohtasi sunnuntaina IFK Mariehamnin vieraspelissä ja sai mukaansa tasapelipisteen 2-2-tuloksella. Edessä on tiukka viikko, sillä keskiviikon Ilves-kamppailun jälkeen Vaasaan saapuu vieraita Helsingistä. VPS-HJK pelastaan sunnuntaina.

- Aika hurja tilannehan tämä on, mutta tämä kuuluu urheiluun ja olemme tehneet asiat tällä välillä niin hyvin kuin voi. Tiistain harjoitus on samalla sekä valmistava, että palauttava. Katsotaan rasitustilannetta ja valitaan paras mahdollinen joukkue kentälle keskiviikoksi, päävalmentaja Petri Vuorinen kommentoi.

Joukkueen terveystilanne on kuitenkin ennallaan ja luotsi kiitteleekin mahdollisuuttaan pelaajakierrätykseen.

- Joku kysymysmerkki voi olla IFK-pelistä, mutta mitään isompaa ei pitäisi kenelläkään olla. Palautumisesta on enemmänkin kyse. Kaikki pitäisi olla kyllä käytettävissä.

- Samalla kun puhutaan rotaatiosta, niin pitää muistaa kilpailutilanne. Rotaatiota voi suorittaa, kun on kilpailua. Olen sen myötä tyytyväinen tämänhetkiseen pelaajatilanteeseemme, Vuorinen toteaa.


VPS - Ilves Elisa Stadionilla keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia