FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2018

VPS:n luottopelaaja ei aliarvioi IFK:ta - "Ei heillä helppo alku ole ollut"

VPS:n luottopelaaja ei aliarvioi IFK:ta - "Ei heillä helppo alku ole ollut"

Juha Hakolan edustama VPS kohtaa IFK Mariehamnin vieraskentällä sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamn on hävinnyt molemmat ottelunsa. Siitä huolimatta VPS:n laituri Juha Hakola ei aliarvioi tulevaa vastustajaa.

VPS on saanut kahdesta pelistään kasaan kaksi pistettä. Ensin kaatui Inter 2-0, viimeisimpänä kuokkaan tuli RoPS:lta 0-1.

- Interiä vastaan pelimme meni ihan hyvin. Pystyimme pitämään Interin pois todella vaarallisilta paikoilta aika hyvin ja pääsimme itse aika hyvin hyökkäämään vastaan ja pitämään palloa vähän pidemmän aikaa, varsinkin toisella puoliajalla. Se meni meiltä putkeen aika hyvin, VPS:n laituri Juha Hakola selitti.

- RoPS:aa vastaan emme onnistuneet ehkä niin hyvin tukkimaan varsinkaan (Lassi) Lappalaista ja (Taye) Taiwoa. He pääsivät aika vaarallisesti tekemään peliä. Eikä RoPS:lta voi muutenkaan ottaa mitään pois. He olivat hyviä, eivät he turhaan ole voittaneet nyt kolmea matsia, Hakola kehui.

RoPS:aa vastaan VPS:n pallollinen pelaaminen ei ollut Hakolan mielestä hyvää. Siinä on kehitettävää.

Vaasalaisten alkukausi ei ole pettymys, mutta olisivat Hakola ja kumppanit parempaankin voineet pystyä.

- Voisi se olla parempikin. RoPS:aa vastaan oli totta kai ennen ottelua tavoitteena hakea kolme pistettä, mutta kuten sanoin, RoPS on hyvä joukkue, ei voi paljon muuta sanoa. Täytyy olla tyytyväinen, että hoidettiin Inter. Täytyy toivoa, että pelataan paremmin Maarianhaminaa vastaan.

VPS kohtaa IFK Mariehamnin sunnuntaina vieraskentällä. IFK on hävinnyt kaksi avauspeliään HJK:lle ja RoPS:lle, mutta Hakolan mukaan ei ole mitään syytä lähteä aliarvioimaan tulevaa vastustajaa, toissa kauden Suomen mestaria.

- Totta kai he ovat hyvä joukkue, olihan heillä kova aloituskin. HJK ja RoPS vastassa. Ei heillä helppo alku ole ollut.


IFK Mariehamn - VPS sunnuntaina 22.4. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.29 // 22.7.2019
Lisää uutisia