AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2018

Vahvassa putkessa porskuttavassa RoPS:ssa käännetty katse jo ensi viikkoon

Vahvassa putkessa porskuttavassa RoPS:ssa käännetty katse jo ensi viikkoon

Toni Koskelan RoPS on voittanut kauden kaikki neljä otteluaan päästämättä maaliakaan. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS kaatoi sunnuntaina PS Kemin Lapin paikallisottelussa tylyin 3-0-lukemin.

RoPS piti vierailijat poissa huippuvaarallisilta maalipaikoilta kiitettävästi. Antonio Reguero joutui torjumaan vain pariin otteeseen.

- Pelasimme koko ottelun suhteellisen hyvin, eikä Kemi pystynyt luomaan uhkaa, tyytyväinen RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela summasi.

- Jos Kemi yrittikin prässätä ylempää, olimme taas aavistuksen parempia kuin edellisessä pelissä Kuopiossa. Tämä erityisesti pallollisen tukemisessa. Nyt pallolliselle oli tarjota enemmän vaihtoehtoja ja oikeista paikoista.

RoPS siirtyi puoliajalle 2-0-johdossa.

- Jo ensimmäisen maalin jälkeen saatoimme keskittyä siihen, että peli pysyy tasapainossa ja hallinta meillä, Koskela kertaili avausjaksoa.

- Meidän ei enää tarvinnut olla äärimmäisen vaarallisia, vaan pystyimme rauhassa odottamaan, että saamme todella hyviä paikkoja hakea murtautumista. Näihin paikkoihin nähden olimme tänään myös erittäin tehokkaita.

Päävalmentajan katseet ovat jo ensi keskiviikon FC Lahti-pelissä, sekä sitä seuraavassa TPS-kamppailussa ensi lauantaina.

- Onhan tässä mietitty jo molempien otteluiden mahdollisia kokoonpanoja, Koskela myönsi.

- Katsomme jo vähän sitäkin, millaisessa kunnossa Veritaksen nurmi on, ja millaisia pelaajatyyppejä me lauantaina tarvitaan. Pyrimme näistä palasista löytämään valmennuksen kanssa oikea balanssi, että saisimme sekä keskiviikolle että lauantaille sellaisen joukkueen, joka kykenee voittamaan ottelut.


RoPS - FC Lahti Rovaniemen Keskuskentällä keskiviikkona 25.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia