AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2018

Tappioton RoPS uuden haasteen edessä: "Erityylinen kuin edelliset vastustajat"

Tappioton RoPS uuden haasteen edessä: "Erityylinen kuin edelliset vastustajat"

Toni Koskela odottaa erityyppistä peliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Pohjoisen kevään odotetuin ottelu on edessä sunnuntaina, kun RoPS ja PS Kemi kohtaavat Rovaniemen Keskuskentällä.

RoPS on avannut kautensa kolmella voitolla, joten rovaniemeläisten lennokas alku taatusti kaihertaa eteläisen naapurikaupungin edustajia. Kemi aloitti oman kautensa vierasvoitolla SJK:sta mutta taipui viikko takaperin FC Interille selvänumeroisesti 2-4.

- Kemi on erityylinen kuin meidän edelliset vastustajat. He ovat saaneet viikon verran valmistautua tähän peliin, ja tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, millä kulmalla he meitä vastaan lähestyvät, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela pohdiskelee seuransa verkkosivuilla.

Kemin Jari Åhman on kokenut valmentaja, joka taatusti on reagoinut sekä joukkueensa edelliseen suoritukseen että myös RoPS:n otteisiin.

- Me lähdemme peliin ihan samalla periaatteella kuin aiemmissakin peleissä eli haluamme kontrolloida palloa. Kemiä vastaan saamme todennäköisesti tehdä sitä enemmän, joka tarkoittaa, että meidän on oltava kärsivällisiä sekä valppaina niissä tilanteissa, jolloin on aika murtautua ja luoda maalipaikkoja, Koskela painottaa.

RoPS - PS Kemi Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 22.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta

Lisää uutisia