AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2018

Åhmanilta kehut RoPS:lle: "Hyvä draivi ansaittua"

Åhmanilta kehut RoPS:lle: "Hyvä draivi ansaittua"

"Ootsi" antoi täyden tunnustuksen RoPS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

PS Kemi jäi altavastaajan asemaan kauden ensimmäisessä jänkäderbyssa RoPS:n jatkaessa puhdasta voittokulkuaan.

PS Kemin valmentaja Jari Åhman antoi pelin jälkeen tunnustusta voittajille ja moitti omiensa esitystä.

– RoPS:n hyvä draivi on ansaittua, voitot eivät tule ilmaiseksi. Ja kun voitat, tuntuu, että teet oikeita asioita koko ajan. Maaleja voi tietysti jossitella, sillä me tiedettiin mitä sieltä tulee. Ja jos vastustajan päästää tekemään tiedossa olevia asioita, se on tavallaan anteeksiantamatonta.

Lukemat 0-3 olivat PS Kemin kannalta tylyt, eikä Åhman lähtenyt sen enempää tappiota selittelemään.

– Me emme olleet vaarallisia, saimme rakennettua tilanteita erittäin vähän. Tietyllä tapaa pelimme oli ok, ja olimme pelissä mukana, mutta emme olleet vaarallisia. Tämä ei ole se mitä me haetaan.

- Mutta meillä on uusi joukkue, jossa ei ole paljoa liigakokemusta ja menee oma aikansa, että saamme pelipaikat ja muut palikat kohdalleen, pettynyt Åhman tuumi.

Åhmania pänni myös syöttöketjujen lyhyys.

– RoPS pystyi pitämään palloa jopa 30-40 syötön verran, meille 3-4 perättäistä syöttöä on jo pitkä ketju. Menetämme pallon vastustajalle liian nopeasti ja helposti sen jälkeen kun olemme sen saaneet. Tähän minun ja muun valmennusjohdon täytyy keksiä jotakin, Åhman painotti.


PS Kemi - IFK Mariehamn Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 29.4. kello 18. Ottelua voi seurata suorana lähetyksinä Ruudusta.

Lisää uutisia