AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2018

​Honkavaaralta jättikehut joukkueelle: "Kymppi-plussan arvoinen loistosuoritus"

​Honkavaaralta jättikehut joukkueelle: "Kymppi-plussan arvoinen loistosuoritus"

Jani Honkavaaran valmentama KuPS nousi lauantaina 2-1-voittoon Helsingissä HJK:ta vastaan, vaikka oli tappiolla vajaan viiden minuutin pelin jälkeen. (Kuva: Juha Tamminen)

Jani Honkavaara oli harvinaisen tyytyväinen joukkueensa lauantaiseen 2-1-voittoon Helsingistä. KuPS kellisti HJK:n ja otti samalla kauden ensimmäisen täyden pistepottinsa.

HJK meni johtoon Filip Valencicin toimesta vain vajaan viiden minuutin pelin jälkeen, mutta nousi avausjaksolla rinnalle ja toisella 45-minuuttisella ohi.

- Ensi jakso oli meiltä tosi hyvä. Niskan päällä oltiin eikä HJK saanut kuin yhden mahdollisuuden, josta teki 1-0. Hieno nousu joukkueelta ja henkisesti vahva suoritus tulla takaa ohi, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi voittopelin jälkeen.

- Joukkueen henkinen tila oli tosi hyvä ja pelaajat olivat voitonnälkäisiä. Se joka halusi enemmän voittoa, se voitti. Taktisesti me onnistuttiin erinomaisesti ja me pelasimme nyt vähän eri tavalla kahdella kärjellä. Pelaajat olivat sitoutuneet taktiikkaan ja se toimi. Me saatiin painetta HJK-päätyyn ja HJK vähän hämilleen. Tosi hyvä suoritus, valmentaja kiitteli.

Honkavaara painotti alakerran uurastamista.

- Puolustus pelasi tosi vahvan pelin. Vaihdot onnistuivat ja vaihtomiehet olivat valmiita peliin. Erikoistilanteita harjoiteltiin viikolla, ensimmäinen maali tuli keskityspallosta ja toinen maali tuli upeasta pallonriistosta josta Ilmari (Niskanen) teki hienon tahtomaalin. Koko joukkueelta kymppi-plussan arvoinen loistosuoritus raskaan viikon jälkeen, "Honsu" iloitsi.


IFK Mariehamn - KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 25.4. kello 19. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia