AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2018

TPS:n konkaripelaaja odotetun ottelun alla: "Itsellä on monta muistoa"

TPS:n konkaripelaaja odotetun ottelun alla: "Itsellä on monta muistoa"

Mika Ääritalo on yksi kokeneimmista pelaajista Turun derbyssä. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjanousija TPS on kahden kierroksen jälkeen vielä nollakerhossa, vaikka joukkue on pelannut tasaiset ottelut niin FC Lahtea kuin SJK:takin vastaan.

FC Lahti-pelin TPS hävisi 2-3 vaikka kehitti huiman loppukirin. SJK:ta vastaan puolestaan pistejako näytti todennäköiseltä aina loppuhetkille asti, mutta sitten seinäjokelaiset rokottivat kahdesti.

- Olimme joukkueena hyvin pelissä mukana sekä FC Lahtea että SJK:ta vastaan. Ei tässä vielä huolissaan tarvitse olla. Tulosta vain ei ole tullut, siinä se suurin ongelma on, TPS:n kokenut hyökkääjä Mika Ääritalo toteaa.

FC Lahtea vastaan TPS pelasi Lahden Kisapuistossa ja kotipeli SJK:ta vastaan meni evakossa Valkeakosken Tehtaan kentällä. Lauantaina TPS pääsee vihdoin Veritas Stadionille, kun FC Inter isännöi kauden ensimmäistä Turun paikalliskamppailua.

- Tämä peli herättää paljon tunteita. Itsellä on monta muistoa Turun derbyistä. Parhaat ovat tietysti niistä peleistä kun on voitettu. Myös kannattajille nämä ovat hienoja kokemuksia. Hienot tifot ovat jääneet mieleen, Ääritalo muistuttaa.

FC Inter-TPS Veritas Stadionilla lauantaina 21.4. kello 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia