AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2018

FC Honka lähtee toiselle ryöstöretkelleen - ”Näytimme siinä pelissä, että pärjäämme”

FC Honka lähtee toiselle ryöstöretkelleen - ”Näytimme siinä pelissä, että pärjäämme”

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka tiputti SJK:n Suomen Cupista puolivälierävaiheessa Seinäjoella pelatussa ottelussa. Kaksikko kohtaa toisensa lauantaina - jälleen Seinäjoella.

Muun muassa viime kaudella Suomen Cupin finaaliin edennyt SJK ei ole avannut liigakautta aivan odotuksien mukaan. Joukkueella on kolmesta ottelusta kasassa yksi voitto ja kaksi tappiota. Seuraava vastus on sarjanousija FC Honka, joka vei kaksikon edellisen kohtaamisen maaliskuun lopulla.

Tuolloin panoksena oli cupin välieräpaikka. FC Honka ehti OmaSP Stadionilla 2-0-johtoon, mutta isännät kirivät maalilla. Rutistus ei riittänyt enempään ja espoolaiset etenivät jatkoon. Finaalipaikan vei kuitenkin lopulta seuraava vastus HJK.

FC Hongan Konsta Rasimus lähtee Seinäjoelle voitto mielessä.

- SJK olisi varmasti toivonut enemmän pisteitä kauden avausotteluistaan, aivan kuten kaikki jotka eivät ole kaikkia pelejään tähän mennessä voittaneet. He olivat Suomen Cupin ottelussa meitä vastaan ajoittain todella hyviä ja jouduimme puolustamaan pitkiä aikoja. He pääsivät myllyttämäänkin välillä. Toki meilläkin oli hyviä hetkiä ja onnistuimme voittamaan, Rasimus kertaa.

- Siitä ottelusta näkyi, että heillä on hyvä joukkue ja he tulevat ottamaan hyviä tuloksia. Toisaalta me näytimme siinä pelissä pelissä sekä itsellemme että muille, että pärjäämme koviakin jengejä vastaan. Odotan tasaista ja kovaa vääntöä.

Espoolaiset ovat avanneet liigakautensa 1-1 ja 0-0 -tasapeleleillä KuPS:ia ja FC Lahtea vastaan.

- Kuten jokaikistä yksittäistä matsia, niin lähdemme tietysti Seinäjoelle voittamaan, Rasimus linjaa.


SJK - FC Honka OmaSP Stadionilla lauantaina 21.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia