AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2018

Ei syytä huoleen KuPS - Mestaruus voitettu huonommallakin startilla

Ei syytä huoleen KuPS - Mestaruus voitettu huonommallakin startilla

Kuva: Juha Tamminen

Hopeaa viime kaudella voittanut KuPS on saanut tähän kauteen surkean startin. Kolmen kierroksen jälkeen koossa on vain yksi piste.

Sebastian Sorsa pelasi viime kaudella KuPS:ssa ja päätti peliuransa hopeajuhliin. Hän ei ole vielä huolissaan kuopiolaisten puolesta.

- Olisi ylireagointia sanoa, että on jotain suurempaa vialla. KuPS pelasi hyviä matseja talvikaudella. Honsun (Jani Honkavaara) kanssa olen jutellut ja siellä on kuulemma hyvä meininki. Ei se aina ole helppoa. Viime kausi oli nappikausi ja odotukset voivat olla vielä korkeammalla. Pari huonoa tulosta alkuun on ikävä startti, mutta ei maailmanloppu, Sorsa toteaa.

Kuusi mestaruutta voittanut Sorsa tietää, että parin ensimmäisen kierroksen jälkeen on turha vedellä turhan suuria johtopäätöksiä.

- Muistaakseni Klubi voitti kerran mestaruuden, olisiko ollut Armstrongin aikoina, vaikka ei voittanut yhtään ottelua viiteen ensimmäiseen kierrokseen. Liian aikaista siis spekuloida sen enempää. Nyt hyvä tulos Klubia vastaan niin kaikki näyttää Kuopiossa taas paljon aurinkoisemmalta, Sorsa toteaa.

HJK - KuPS Telia 5G Areenalla lauantaina 21.4. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia