AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2018

KuPS:n nuorisomaajoukkuepelaaja: ”Tehot ovat nyt tärkeitä”

KuPS:n nuorisomaajoukkuepelaaja: ”Tehot ovat nyt tärkeitä”

Kuva: juha Tamminen

KuPS:n Urho Nissilä teki viime kaudella Veikkausliigassa yhdeksän maalia. 22-vuotiaan tämän kesän tavoite on nostaa tuota lukemaa.

Urho Nissilä debytoi Veikkausliigassa kasvattajaseurassaan KuPS:ssa vuonna 2015. Tällä hetkellä hänellä on tilillään 77 liigaottelua ja 13 maalia.

Viime kausi oli keskikenttäpelaajan läpimurto Veikkausliigaan. Nyt tavoite on auttaa joukkuetta entistä paremmin ja kehittyä pelaajana.

- Oma kauteni on lähtenyt käyntiin vähän samanlailla kuin joukkueemmekin. Parannettavaa on paljon, mutta ajoittain on tullut hyviäkin suorituksia. Haluan tehdä enemmän tehoja ja auttaa sitä kautta joukkuetta voittamaan, Nissilä kiteyttää.

- Viime kausi ja talvi menivät minulta hyvin, olen mielestäni saanut onnistumisia. Toivottavasti se jatkuu ja kehityn pelaajana. Tehot ovat nyt tärkeitä, haluan niitä enemmän kuin viime kaudella. Haluan olla pelissämme paljon pallossa ja johtaa tekemistä. Ennen kaikkea haluan auttaa joukkuetta voittamaan. Jos joukkue menestyy, niin silloin on itsekin yleensä onnistunut.


KuPS - RoPS Savon Sanomat Areenalla keskiviikkona 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia